Korte video (Engelstalig) over het WELL kwaliteitslabel met input van de experts

Flash Player hier downloaden

WELL – Water Efficiency Label

Europees kwaliteitszegel voor water- en energie-efficiëntie: Hansgrohe vier keer top

Het Europese label WELL signaleert met een eenvoudige lettercode, hoe besparend een mengkraan en douche met water en energie omgaan (klasse A-D). Klasse A duidt op het meest efficiënte gebruik van bronnen.
Van Hansgrohe zijn al vele producten in de topklasse genoteerd. De certificering met het 'Water Efficiency Label' wordt uitgevoerd door het Europese kranenverband (EUnited Valves). Dergelijke milieucriteria zijn ook voor uw klanten zeer belangrijk.

Wat WELL over milieu en klimaatbescherming zegt

Het kwaliteitszegel laat de klant zien, dat wastafelmengkranen verantwoordelijk met water en energie omgaan. De classificaties zijn voor de consument eenvoudig te begrijpen: zij lijken sterk op de energielabels voor huishoudelijke apparaten. Het WELL-label maakt hierbij onderscheid tussen het openbare en het particuliere segment. In de categorie 'Home', waartoe de geteste mengkranen van Hansgrohe behoren, worden de doorstroomhoeveelheid en de watertemperatuur beoordeeld. De temperatuur is een criterium voor energie-efficiëntie.

WELL-gecertificeerde wastafelkranen voor particulier gebruik

Bestnote WELL-klasse A**** zijn: 

  • Wastafelkranen in de serie Metris
  • Wastafelkranen in de serie Talis
  • Wastafelkranen in de serie Focus 

WELL-gecertificeerde wastafelkranen voor gebruik in openbare gebouwen

Vooral in openbare gebouwen of hotels worden certificeringen van bouwmaterialen en inbouwwerk steeds belangrijker. Water en energie besparingspotentiëel staan sterker in de belangstelling.
Bestnote WELL-klasse A****** is o.a. verleend aan:

  • Elektronische kranen uit de serie Metris S
  • Elektronische kranen uit de serie Focus 

Bestnotes ook voor handdouches voor particulier gebruik

Hansgrohe is de eerste fabrikant die een handdouche voor de WELL-certificering indiende. Gecertificeerde handdouches in WELL-Klasse A** (maximaal twee sterren mogelijk) zijn:

Handdouches uit de serie Crometta 85 en Croma 100

Logo WELL

Kostenbesparing gedocumenteerd en gecertificeerd: het Water Efficiency Label

Onderscheiden: Hansgrohe producten met het WELL-milieukeurmerk

Fotos

Wat Hansgrohe producten zo milieuvriendelijk maakt

Dankzij de EcoSmart technologie is de waterdoorlaat van alle Hansgrohe wastafelmengkranen slechts 5 liter water per minuut. En omdat er ook minder water opgewarmd hoeft te worden, worden zowel bronnen als geld bespaard. De waterdoorlaat van de handdouches is eveneens begrensd, op zo'n 6 liter water per minuut - zonder verlies van comfort. Deze technologie, plus onze andere innovatieve technologieën, zijn goede redenen om te kiezen voor Hansgrohe.

Meer informatie over WELL – Water Efficiency Label

Waterverbruik onder de loep genomen: het classificatiesysteem voor Europese wastafelmengkranen

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken