Registratie

Toegang tot het Hansgrohe PRO login-gedeelte is voorbehouden aan onze professionele klanten uit handel, bouw en projectontwikkeling.

LET OP: Mijn Hansgrohe is níet hetzelfde als de Hans! Spaaractie (groene muntjes)! Om uw bedrijf in te schrijven voor de Hans! Spaaractie klikt u hier.

Bent u klant van Hansgrohe in België, klik dan hier.

Als u uw klantnummer bij de hand heeft, kunt u deze hier invoeren.
Aanspreekvorm *

Kies a.u.b. een wachtwoord bestaande uit: minimaal 8 tekens, één cijfer, een speciaal teken en een hoofdletter.

Wachtwoordveiligheid: gering Tips voor een veilig wachtwoord: - Minimaal 8 tekens - Gebruik kleine letters, hoofdletters, cijfers en/of speciale tekens - Gebruik geen logische cijferreeksen zoals 12345 of begrippen die makkelijk te raden zijn.

Gegevens ter verificatie

De volgende gegevens helpen ons om uw aanmelding te verifiëren. Deze worden niet in de databank opgeslagen, maar enkel via e-mail ter controle aan ons verzonden.

Bijlage uploaden - Aanmelding gelieve alleen met uw officiële bedrijfs e-mailadres. Indien u zich toch aanmeldt met een privé e-mailadres, dient u hier een bewijs te uploaden waarin staat dat u voor de opgegeven firma werkzaam bent.

* Verplichte velden a.u.b. invullen

    Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

       

    OK

    Apps & services voor tablets

    Nu ontdekken