DNA-streng met internationale onderscheidingen voor Hansgrohe

Flash Player hier downloaden

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen: het uitstekende DNA van Hansgrohe

Wereldwijd sterk dankzij traditie en innovatie

Als men de grondbeginselen van de onderneming Hansgrohe in een formule zou willen vangen, dan zou deze als volgt kunnen luiden:

traditioneel goede producten + innovatiekracht = wereldwijd succes

De producten waarmee de douche- en kranenfabrikant in 1901 begon, zijn door de nazaten van grondlegger Hans Grohe zorgzaam gekoesterd, verzorgd en verder ontwikkeld. Maar het is de combinatie van deze traditionele knowhow met moderne uitvindersgeest dat het fundament schept voor een onderneming, waarvan het succes ver in de toekomst reikt.

Onderscheidingen van het International Forum Design, Axia- of Focus Green Award: op onze interactieve DNA-streng ontdekt u talrijke prijzen die de onderneming Hansgrohe heeft ontvangen. Voor uitstekend productdesign, milieuvriendelijke technologieën of innovatiekracht. Voor initiatieven m.b.t. demografische veranderingen, sociale betrokkenheid of een productie met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Voor communicatie, fair management of goed partnership.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>