Afvoersystemen/ toebehoren

Ingetogen qua design, perfect qua functionaliteit, volgens de laatste techniek: hier vindt u innovatieve afvoersystemen voor wastafel, douche en bad. Veel modelvarianten zoals Exafill, Flexaplus, Staro of Flowstar leveren hun diensten verborgen in wastafel, douche en bad. De afvoersystemen zijn eenvoudig te installeren, zijn robuust en betrouwbaar – ook bij grote douches met een hoge doorstroomhoeveelheid. De merken Hansgrohe en Axor leveren (zelfreinigende) sifons en designsifons, badvul-, overloop- en afvoergarnituren, evenals alle toebehoren die voor de montage van kranen nodig zijn. Onze service voor u als professional: maattekeningen, montagehandleidingen en badkamerplanningsdata in 2D/3D.

Door middel van de filters rechts kunt u de getoonde selectie verkleinen.

515 Producten

Meer resultaten
1 2 3 4

Productsortering

Standaard

Filter

Serie Filter hier op de gewenste productlijn of collectie.

  • AXOR

  • hansgrohe

Merk Ervaar meer over de producten van de merken Axor en Hansgrohe.

Toepassingsgebied Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij het assortiment in toepassingsgebieden ingedeeld. Voor welk toepassingsgebied zoekt u een passend product?

Technologie Innovatieve technologieën van Hansgrohe. Welke producteigenschappen vindt u belangrijk?

Prijs (€)

Resetten
 
-

* Vrijblijvende adviesverkoopprijs excl. BTW

Naar boven

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken