Axor Starck Organic

Flash Player hier downloaden

Producten van het merk Axor

Buitengewone collecties voor individuele badkamerinrichtingen

Axor toont de diversiteit en de fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer - zo individueel en verschillend als de mensen zelf. Met Axor maakt de ontwerper gebruik van de veelzijdigheid van individuele designstijlen en presenteert hij zijn klanten badkamerdromen en uitstekende producten, die in samenwerking met gerenommeerde designers zijn ontstaan en internationaal talrijke prijzen hebben gewonnen.

Dankzij Axor Manufaktur bieden wij de mogelijkheid om nog doelgerichter in te kunnen spelen op specifieke wensen van uw klant: hiertoe behoren bijzondere kleuren, persoonlijke logo's en teksten. Daarnaast kunnen de hoogte van de kraan en de lengte van de uitloop of grepen aan de eisen van de klant en de gewenste badkamerarchitectuur aangepast worden.

De Axor designercollecties bieden u de kans om samen met uw klant de complete badkamer opnieuw vorm te geven op basis van zijn levensstijl en badkamerdromen.

Een overzicht van de Axor badkamercollecties:

Meer informatie van het merk Axor

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken