Apps en mobiele services voor planning en advies

Altijd en overal opvraagbaar: interactieve tools op de tablet

Verkoopstimulerende tools voor de badkamerplanning op de tablet: Onze interactieve services, zoals de behulpzame apps en de mobiele EcoSmart Bespaarcalculator, bieden u en uw klanten doelgerichte oplossingen en inspiratie. Maak gebruik van onze mobiele diensten en apps – onderweg bij uw klanten of in uw showroom.

Een app die u informeert en onderhoudt: visualiseer de door uw klanten gekozen producten in hun eigen badkamer en maak kennis met interactief doucheplezier.

Help uw klant bij het met zijn gsm virtueel plannen van zijn wastafel: met Hansgrohe@home. Gewoon de app downloaden, wastafel fotograferen, oude kraan wissen, nieuwe wastafelkraan van Hansgrohe erin zetten – klaar.

waterdruppels, EcoSmart icoontje

Met de mobiele versie van de EcoSmart Bespaarcalculator van Hansgrohe heeft u het besparingspotentieel voor water en energie altijd bij de hand – bijvoorbeeld tijdens het gesprek met de klant, onderweg of in uw showroom.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>