Bestekservice

Hansgrohe heeft van de meeste kranen en douches van het merk Hansgrohe Stabu bestekteksten laten maken. Door middel van de bestekverwerkende programmatuur kan de informatie 'binnengehaald' worden in het STABU-bestek. Met behulp van de computer en de STABU-systematiek kunnen bestekschrijvers snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. De bestekken kunt u onderstaand downloaden of terugvinden op de bestektekstenservice van Stabu.

Naast deze gestandaardiseerde productomschrijvingen vindt u op onze website ook alle beschikbare afbeeldingen en tekeningen, waaronder 2D en 3D die universeel kunnen worden toegepast in tekenprogramma's. Uiteraard kunnen we bestekken voor u visualiseren. U kunt hiervoor contact opnemen met onze projectmanagers of onze Verkoop binnendienst via tel. 075-6461400 of per e-mail. Ook is het mogelijk om via onze website 'Mijn productlijst' uw eigen productoverzicht voor een project samen te stellen inclusief tekst, beeld en prijs.


Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>