Axor Citterio E wastafelmengkraan.

Wastafelmengkranen

Elegantie en bedieningscomfort verenigen zich bij de wastafel. Dankzij het tijdloze design harmoniëren de wastafelmengkranen met verschillende vormen en soorten wastafels. Door de assortimentsbreedte van de collectie zorgen ze voor veel combinatiemogelijkheden. De Axor Citterio E ééngreeps wastafelkraan is verkrijgbaar in vier hoogtes – zo si er altijd een kraan die bij de comfortbehoeften van uw klant past. Andere keuzemogelijkheden bieden ééngreeps varianten voor wandmontage, naar keuze met of zonder plaat. Verder zijn er 3-gats wastafelkranen voor staande montage en wandmontage, eveneens met of zonder plaat verkrijgbaar. Een fonteinkraan maakt de collectie compleet.

De dagelijkse bediening van de kranen met Axor Citterio E is voelbaar bijzonder. De basis hiervoor is het tijdloze design, dat afgeronde vormen en vloeiende overgangen met hoogwaardige, nauwkeurig gevormde vlakken en randen combineert. De grepen worden in twee varianten aangeboden, zodat aan verschillende klantbehoeften kan worden voldaan: de klassieke kruisgrepen zijn ergonomisch gevormd en eenvoudig te bedienen. De nieuw vormgegeven joystick-greep voelt overtuigend en aangenaam aan. Alle wastafelmengkranen beschikken over een laminaire straal met een waterdoorlaat van max. 5 l/min.

Fotos
  • Axor Citterio E wastafelmengkraan
  • 3-gats-wandmengkraan van Axor Citterio E.
  • Axor Citterio E ééngreeps mengkraan.
  • Axor Citterio E kruisgreep in detail.
  • Axor Citterio E wastafelmengkraan met kruisgrepen.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>