Flash Player hier downloaden

Keukenproducten van het merk hansgrohe

Keukenkranen, spoelbakken en spoelbakcombinaties voor optimale functionaliteit

De keuken is het centrum van het huis en zelf uitgebreid koken is een trend die blijft. Deel dit enthousiasme met uw klant en toon hem onze topproducten voor het hart van de keuken: het aanrecht. De ergonomische keukenmengkranen met groot bedieningscomfort zijn de ideale partners van hoogwaardige spoelbakken.

Bij hansgrohe vindt u bovendien innovatieve combinaties van spoelbak en keukenkraan, die precies op elkaar afgestemd zijn en met hun minimalistische design perfect in de moderne keuken passen. Het meervoudig bekroonde kraandesign en de doordachte vormgeving van de spoelbakken stammen uit de pen van hansgrohe's langjarige designpartner Phoenix Design. Sterke materiaalsoorten met een lange levensduur en een solide afwerking geven u nog meer goede verkoopargumenten voor een complete planning met hansgrohe rondom het aanrecht. Laat uw keukendeskundigheid blijken!

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken