Spoelbakcombinaties met brede spoelbak

Flash Player hier downloaden

Spoelbakcombinaties

Innovatieve totaaloplossingen voor keukenkraan en spoelbak

Kies in de keuken van uw klant voor een perfect team wat betreft functionaliteit en design: bij de spoelbakcombinaties vindt u bij elke spoelbak de daarop afgestemde keukenkraan. Hoogwaardige en sterke materiaalsoorten zorgen ervoor, dat uw klant lang plezier zal beleven aan de betreffende combinatie. Naast keukenmengkraan en spoelbak zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd en zorgen zo voor een perfecte en snelle montage.

De innovatieve totaaloplossingen overtuigen bovendien door hun unieke en doordachte bedieningsconcept. Dankzij de eenheid van spoelbak en kraan is de bedieningseenheid op de voorste spoelbakrand aangebracht. Er kan uit twee bedieningseenheden worden gekozen: de ergonomische greep regelt watertemperatuur en -hoeveelheid. Met de Select-knop wordt de waterstroom met een druk op de knop gestart en gestopt, door draaien sluit en opent de afvoer.

**Binnenkort volgt hier meer informatie over de nieuwe producten**

Spoelbakcombinatie

Spoelbakcombinaties

Kies uit alle bestaande spoelbakformaten de passende oplossing voor de montage – opliggend of vlak geïntegreerd. Bij de mengkranen kan telkens uit twee varianten worden gekozen, die perfect bij de spoelbak passen. Alle nodige componenten zijn bij de combinatie inbegrepen.

Spoelbakcombinaties ( van )

<
>

Combi's bieden meerwaarde voor u en uw klant 

Onze spoelbakcombinaties zijn meer dan de optelsom van spoelbak en kraan. De totaaloplossingen vergemakkelijken uw plannings- en bestelproces dankzij een gezamenlijk bestelnummer. Alle onderdelen voor montage, aansluitingen en afvoergarnituur zijn samen met spoelbak en keukenmengkraan op elkaar afgestemd en vormen een compleet systeem.

Met de geïntegreerde sBox beschikt u over een extra verkoopargument: de slangbox zorgt voor een opgeruimde spoelbak onderkast en biedt meer comfort in de omgang met het uittrekelement. De slang kan gemakkelijk uitgetrokken en weer automatisch opgerold worden en is in de box beschermd tegen vastklemmen en beschadigingen. Een gewicht aan de slang zorgt voor een veilige en stille geleiding. Veelzijdige montagemogelijkheden, ook in lage en krappe onderkasten. 

sBox: de perfecte slang-begeleider onder het aanrecht

Fotos

Dankzij flexibele bevestigingselementen kan de sBox op allerlei manier worden gemonteerd. Hierna zijn een aantal inbouwvoorbeelden opgenomen.

  • Slangbox
  • Slangbox inbouwvoorbeeld midden
  • Slangbox inbouwvoorbeeld midden
  • Slangbox zijdelings gekanteld
  • Slangbox zijdelings gekanteld
  • Slangbox tegen zijkant
  • Slangbox tegen zijkant

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>