Mijn Hansgrohe

Uw producten en downloads in één oogopslag

Mijn Hansgrohe is uw geheel eigen domein op de Hansgrohe website. Hier vindt u alle downloads en alle genoteerde producten die u tijdens uw bezoek op onze site heeft opgeslagen.

Mijn Hansgrohe login

Mijn Hansgrohe is een exclusief login-gedeelte voor onze partners en wederverkopers in de sanitair-branche. In dit deel van de website vindt u tools ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden, zoals bestelformulieren voor documentatie en promotiematerialen. Ook vindt u in Mijn Hansgrohe de geupdate Hansgrohe Online Tools. 

U kunt hier inloggen op Mijn Hansgrohe of u hiervoor aanmelden . Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u hier een nieuwe aanvragen.

Alle producten met dit icoontje kunt u toevoegen aan uw memo.

In deze lijst kunt u interessante producten verzamelen om ze later snel terug te vinden of als PDF op te slaan. De weg naar een droombadkamer was nog nooit zo simpel!

Hier kunt u alle verzamelde documenten compleet als gezipt bestand downloaden. Uiteraard kunt u de lijst op ieder gewenst moment aanpassen of alleen losse documenten downloaden.

Alle producten met dit icoontje kunt u vergelijken.

Hier kunt u tot vier producten vergelijken om het passende voor u te vinden. Vergelijk bijvoorbeeld straalsoorten, oppervlakken en uitloophoogtes.

Ontvang regelmatig updates over de nieuwste producten van Hansgrohe en het designermerk Axor.

Effectieve adviestools en exclusieve promotiematerialen voor uw website: op ons platform Hansgrohe online tools stellen wij voor u kostenloos materiaal ter beschikking. Eenvoudigweg registreren en downloaden.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>