Hansgrohe live beleven

Mooie dingen wil je graag bekijken. Begrijpen hoe ze werken. Aanraken om ze te voelen. Dat kunt u allemaal in de Aquademie in Schiltach in het Zwarte Woud. Slenter door onze showroom en ervaar spannende dingen over het element water. In de Hansgrohe Showerworld kunt u de verschillende douches testen.

Dichter bij huis vindt u de Aquademie van Hansgrohe in Nederland. Hier wordt een greep uit het assortiment getoond. In het dealer zoeksysteem vindt u adressen van Hansgrohe partners bij u in de buurt, hier kunt u de producten in de showroom ontdekken.

Waar u ons ook ontmoet, één ding moet u weten: het Hansgrohe virus is besmettelijk. Het kan gebeuren dat u meerdere producten wilt hebben. Onmiddellijk. Voor dit risico aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Uitstekend uitgerust, sterk in opkomst: de DoucheTruck, de mobiele douche Made by Hansgrohe.

Hansgrohe is in Nederland gevestigd in Westknollendam, Zaanstad. Hier wordt een kleine greep uit het assortiment gepresenteerd in de showroom.

Welkom in de wereld van Hansgrohe. Duik ontspannen onder, en beleef wat water voor ons betekent.

Kijk, voel en ervaar  onze producten in Hansgrohe's waterwereld bij ons hoofdkantoor en ontdek alles over de westerse badkamercultuur - van 1900 tot vandaag.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>