Onafhankelijk. Bekroond

Phoenix Design. Internationale designstudio

Scroll verder
Managementteam van Phoenix Design.
Onafhankelijk. Bekroond

Phoenix Design. Internationale designstudio

Phoenix Design. Een van de beste internationale adressen voor product- en interactiedesign ter wereld. Toonaangevende internationale, onafhankelijke designstudio. Internationaal bekroond met meer dan 800 designprijzen. Als designers voelen ze zich ervoor verantwoordelijk de wereld waarin we leven opnieuw uit te vinden. Ze geloven dat ze mensen het best van dienst kunnen zijn als ze zich op alle zaken concentreren die altijd belangrijk zijn: leven en welzijn – thuis, op het werk en onderweg. Alles wat Phoenix Design doet, is daarom afgestemd op de behoeften van de dagelijkse realiteit en wensen van echte mensen, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of manier van leven. 

Phoenix Design is sinds 1987 designpartner van het bedrijf hansgrohe. En ook al meer dan 20 jaar designpartner van het merk AXOR. Ze worden samen als pioniers op het gebied van badkamerdesign gezien.

Douche- en mengkraandesign uit de jaren 90.

Pioniers en trendsetters in de badkamer

De samenwerking met AXOR heeft al veel mijlpalen op het gebied van badkamerdesign opgeleverd. Mengkranen met een onovertroffen lange levensduur en esthetica. Voor AXOR de mengkraan Arco uit het begin van de jaren 90. Het startschot voor mengkranen en accessoires met een uniek design. Heel anders dan de kenmerkende vorm van kranen uit die tijd. De klassieke badkamercollectie AXOR Montreux is de nieuwste collectie van Phoenix en AXOR.

Phoenix Design. Speerpunt van duits design

Phoenix Design is een design- en innovatiestudio die slimme, zinnenprikkelende en substantiële merkbelevingen creëert die mensen in vervoering brengen – altijd gedreven door logica, moraal en magie, vandaag en morgen. Phoenix Design heeft sinds zijn oprichting al meer dan 800 designprijzen gewonnen, waarvan ca. 400 in de afgelopen vijf jaar. De laatste prijs was de prestigieuze titel 'Red Dot: Design Team of the Year 2018'. Altijd op de gebruiker gericht en met een kenmerkende stijl: zo ontwikkelt Phoenix Design producten en hele assortimenten. Afgestemd op de behoeften van de gebruiker, op de voor zich sprekende interactie met het product. Met het doel de identiteit van het merk op een kenmerkende en emotionele manier zichtbaar en voelbaar te maken.

Er houden zich bij de vestigingen in Stuttgart, München en Shanghai meer dan 80 medewerkers bezig met productdesign en interaction design. Meer informatie op www.phoenixdesign.com.

Steeds goed geadviseerd

Vind een partner in uw buurt