Service bij Hansgrohe.

Service voor professionals van professionals

Wij staan voor u klaar.

Praat met ons, lees over ons, leer met ons, ontmoet ons, beleef ons live.

Wij zijn blij met uw interesse – neemt u gerust contact met ons op

Video's van en over Hansgrohe en Axor

Hier vindt u brochures en publicaties over Hansgrohe en haar merken, aangevuld met video's over producten en innovatieve technologieën.

Water-voordeelcalculator en behulpzame apps – innovatieve tools op de tablet.

Scholingen

Van het adviseringsgesprek via de planning tot aan de montage: wij verschaffen u de tools. Ontdek ons veelzijdige scholingsaanbod.

Hansgrohe SE - ISH 2017

Maak kennis met Hansgrohe – in het Zwarte Woud en de rest van de wereld

Designproducten aanraken, douches live testen en voordelen leren kennen: ontdek onze producten in de showroom van Hansgrohe partners, in onze Aquademie of op speciale locaties.

Effectieve adviestools en exclusieve promotiematerialen voor uw website: op ons platform Hansgrohe online tools stellen wij voor u kostenloos materiaal ter beschikking. Eenvoudigweg registreren en downloaden.

Dankzij de EcoSmart technologie van Hansgrohe kunnen gebruikers genieten van optimaal comfort van kranen en douches, terwijl wordt bespaard op het water- en energieverbruik. Met behulp van het handige EcoCheck Pakket kunt u snel en eenvoudig uw besparing berekenen.

dealer vinden

Postcode intoetsen, sanitaire expert vinden: wij sturen uw klanten langs de snelste weg naar u toe. 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>