Van de glijstang tot aan digitaal geregeld XXL-doucheplezier: Innovatiehistorie in één oogopslag.

Flash Player hier downloaden

Hansgrohe's innovatiehistorie

Mijlpalen in de badkamerhistorie

Van het nevelapparaat tot aan digitaal geregeld XXL-doucheplezier: Sinds 1901 bepalen uitvindingen uit de ideeënfabriek uit het Zwarte Woud het wereldwijde badkamerlandschap. Vele producten, concepten en oplossingen die bij Hansgrohe ontwikkeld en ontworpen zijn, gaven de internationale sanitairbranche nieuwe impulsen. Sommige schreven badkamergeschiedenis, mogelijk zelfs cultuurgeschiedenis. Zo´n lang succesverhaal schept verplichtingen – en spoort aan om zijn tijd steeds ver vooruit te zijn.

Knutselen en testen, controleren en perfectioneren

Hansgrohe kijkt terug op een gedegen innovatiecultuur. Rond een derde van de totale omzet behalen de badkamerprofessionals met productinnovaties. De ontwikkelingstijden en innovatiecycli worden steeds korter: vanaf het eerste idee tot aan het kant-en-klare product verstrijken tegenwoordig nog maar twaalf tot achttien maanden.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>