AirPower van Hansgrohe.

Flash Player hier downloaden

AirPower: Meer plezier, meer efficiëntie

Een unieke douchebelevenis

Dat zal u ongetwijfeld lang bijblijven: de 'luchttoevoer' in de Hansgrohe douchetechnologie verhoogt uw doucheplezier en verlaagt uw waterverbruik. Tenzij u van puur plezier helemaal niet meer uit uw douche wilt komen. Omdat lucht in overvloed aanwezig is en kostbaar water niet, hebben de Hansgrohe-ontwikkelaars in het straallaboratorium iets baanbrekends uitgevonden: AirPower. Dit betekent: plezier hebben en tegelijkertijd duurzame bronnen beschermen.

AirPower – van minder water meer beleving creëren

Het principe is eenvoudig: via de straalschijf van uw AirPower hand- of hoofddouche wordt er via een groot oppervlak lucht aangezogen. Die geeft het instromende water letterlijk een bruisende injectie. In één liter water wordt ongeveer drie liter lucht bijgemengd. Zo zet u uw kostbare water efficiënt in. 

AirPower – uniek doucheplezier

Op deze wijze met lucht verrijkt, worden de druppels voller, lichter en zachter. Het resultaat ondervindt u direct aan den lijve: de parelende AirPower doucheregen omhult uw lichaam en zorgt voor een heerlijk comfortgevoel. Bij de meerstralige modellen kunt u ook genieten van een massage: de krachtige straal heeft een voelbaar intensiverende werking. En naast het verhoogde doucheplezier daalt ook nog uw waterverbruik.

Grondstoffen beschermen met Hansgrohe

Wij vinden: elke druppel telt en wij helpen u om water, energie en kosten te besparen. Met innovatieve producten en toonaangevende technologieën.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>