Axor Citterio E

Flash Player hier downloaden

Noviteiten van Axor

Superieur comfort met een bijzonder design: Axor werkt intensief samen met wereldberoemde designers en architecten. Hun persoonlijke handtekeningen definiëren de badkamer als leefruimte steeds opnieuw. Op precies dezelfde wijze ontstaan ook in de langdurige samenwerkingsverbanden met Axor innovatieve aanvullingen op reeds bestaande collecties.

Met zijn buizenoptiek staat badkamercollectie AXOR Uno voor volmaakt purisme: radicaal functioneel en qua design tot het wezenlijke gereduceerd: de cilindrisch-geometrische elementen zijn rechthoekig of fraai golvend. AXOR Uno biedt producten voor wastafel, douche en bad. 

De collectie AXOR Montreux staat in de traditie van het tijdperk rondom de voorlaatste eeuwwisseling. De era van diepgaande verandering en vooruitgang aan het begin van de 20e eeuw. De douches en mengkranen herinneren ons aan de allereerste industrieel vervaardigde mengkranen. Ontdek nieuwe varianten van de authentiek-klassieke badkamercollectie met modern bedieningscomfort. 

Axor One douchebediening.

Met de Axor One thermostaatmodule komen uw klanten die van minimalisme in de douche houden geheel aan hun trekken. Alle functies zijn gereduceerd tot één centraal bedieningselement. Dankzij de Select-technologie kan men maar liefst drie douchefuncties intuïtief kiezen. <o:p></o:p>

Axor Citterio E.
De derde badkamercollectie van de succesvolle samenwerking tussen Axor en Antonio Citterio staat voor tijdloze elegantie, hoogwaardige details en verbluffend veel combinatiemogelijkheden. De beste voorwaarden voor een nieuwe designklassieker.
Axor Universal badkameraccessoires.
Het elegante, tijdloze design van het nieuwe accessoire programma Axor Universal past bij vele Axor collecties en zeer uiteenlopende stijlwerelden. Dankzij het doordachte modulaire systeem kunnen de producten veelzijdig ingezet en met elkaar gecombineerd worden.
Axor Citterio Select keukenmengkraan in werking.

De succesvolle Hansgrohe Select-technologie wordt nu ook toegepast bij twee elegante, nieuwe Axor Citterio keukenmengkranen: liefhebbers van goede smaak hebben met de intuïtieve Select-knop meer bewegingsvrijheid en optimaal gebruikscomfort bij het aanrecht.

Axor Starck V kraan met waterkolk.

20 jaar na de introductie van de revolutionaire collectie Axor Starck wordt het succesverhaal van de samenwerking tussen Axor en Philippe Starck voortgezet. De eerste glazen kraan van het merk Axor maakt de vitaliteit van het water in de vorm van een draaikolk zichtbaar en tastbaar. 

Nieuwe producten voor de badkamer en de keuken
Beleef de Axor productinnovaties voor badkamer en keuken in één oogopslag - exclusief in onze webspecial.

Meer informatie over de nieuwste Axor producten:

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken