Planningshulp – sneller uw doel bereiken

Professionele ondersteuning voor een succesvolle planning

Goede ideeën worden overtuigende plannen. Wij ondersteunen u met gedetailleerde informatie en tools, die uw project veilig tot een goed einde brengen.

Online planning tool: Axor Bouroullec Composer

Gebruik onze eenvoudige online tool om de individuele wastafeloplossing te plannen die aan de behoeften van uw klanten voldoet. Het programma begeleidt u stap voor stap en biedt gedetailleerde informatie voor de juiste toepassing van de producten.

Doucheplanning met Hansgrohe

De optimale installatie in de badkamer van de klant: de brochure verschaft gedetailleerde informatie en tips over de omgang met Hansgrohe douchesystemen en de veilige installatie hiervan. <o:p></o:p>

Pontos AquaCycle: water biologisch-mechanisch zuiveren, dubbel gebruiken, milieu, grondstoffen

Om u te ondersteunen bij de planning van de badkamer van uw klant, bieden wij planningsbrochures. De verschillende Axor collecties hebben ieder hun eigen brochure, die de specifieke producten en hun montage toelichten. Ook voor technische producten als thermostaten en de iBox universal zijn speciaal voor de professional samengestelde vakinfobrochures.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken