Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Inspiratie en installatie

Doucheplanner: uw leidraad voor de montage van douchesystemen van hansgrohe

Deze planningsbrochure moet sanitairspecialisten, architecten en ontwerpers inspireren en instructies geven wat betreft de inbouw van douchesystemen in de badkamers van hun klanten. Van de montage van een eenvoudige all-in-one-oplossing tot het complexe inbouwsysteem met vier functies: zo werkt het. Met deze download heeft u alle technische informatie binnen handbereik.

De brochure over de badkamertrend 'Groots douchen'

De douche vormt tegenwoordig het middelpunt van de badkamer en maakt indruk als esthetisch en decoratief element. Om nog maar te zwijgen over het douchecomfort en het weldadige watergenot. Of uw klant zijn badkamer nu snel wil moderniseren met een Showerpipe of hij zijn douche met een hoofddouche met inbouwinstallatie en meerdere straalsoorten tot een wellnesstempel wil omtoveren: voor de juiste installatie heeft hij uw advies, uw ideeën en uw daadkrachtige ondersteuning nodig.

Dat vindt u in de doucheplanner van hansgrohe: 

  • inbouwinstallaties met 2, 3 en 4 functies, weergegeven met voorbeelden van producten van hansgrohe
  • hoofddouche Rainmaker Select, wand- en plafondmontage
  • opbouwinstallatie thermostaat ShowerTablet Select – in combinatie met inbouwoplossing voor hoofddouche met één straalsoort
  • installatie iBox universal
  • opbouwinstallatie Showerpipes
  • installatie bij het bad
  • doucheassortimenten, thermostaten, afvoersystemen en nog veel meer van hansgrohe

Doucheplanner: overtuig met competent advies 

In de brochure vindt u afmetingen, doorstroomdiagrammen, planningsinstructies en handige tips van technici van hansgrohe. Met QR-codes wordt u snel naar montagevideo's van hansgrohe geleid: scan gewoon de grafische afbeelding met de smartphone of tablet en open de video. Gebruik dat allemaal om competent advies te geven en help uw klanten de optimale doucheoplossing te kiezen.

iBox: universeel inbouwdeel voor meer douchegenot 

Overtuig uw klanten ook van de voordelen van de iBox universal. Met het miljoenen keren beproefde inbouwdeel kunnen alle standaard inbouwoplossingen van hansgrohe en AXOR makkelijk worden geïnstalleerd. En: het inbouwdeel kan altijd met nieuwe mengkranen en inbouwdelen worden gecombineerd. Dat zorgt voor omzetpotentieel voor u en voor een moderne douche voor uw klanten.
 

iBox universal voor nieuwe mengkranen in de douche.
Met de iBox komen douchedromen uit: nu of later. Want met het inbouwdeel kunnen mengkranen snel worden vervangen – voor meer speelruimte in de badkamer.

iBox universal installatie