Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Minimalistische vormgeving

Zo mooi kunnen eenvoud en precisie zijn: verfijnde accessoires van AXOR

AXOR Universal Circular Accessoires is een hoogwaardig programma voor consistent badkamerdesign. De producten zoals de wand- en scheerspiegel, het handdoekrek of de tissuebox worden gekenmerkt door hun tijdloos mooie en minimalistische design dat is afgeleid van een cirkel, met zijn eenvoud overtuigt en daardoor bij veel verschillende AXOR collecties past.

De nieuwe AXOR accessoires: consistente designtaal voor de hele badkamer

De AXOR Universal Circular Accessoires staan voor de passie van het merk om uiterst functionele, met vakmanschap vervaardigde designobjecten voor de badkamer te bieden. Het accessoires-programma is op een cirkel gebaseerd, daarom ook het begrip Circular, en overtuigt met zijn prachtige en minimalistische vormgeving en de eenvoud van de vorm, die voor een harmonieus geheel zorgt. De vorm biedt tegelijk de basis om de accessoires universeel te gebruiken – want ze kunnen met de meest uiteenlopende AXOR mengkranen en doucheproducten worden gecombineerd.

Design: Barber Osgerby
Handdoekring in glanzend goud van AXOR.

Uitgebreid productassortiment voor elke badkamer – zowel de privébadkamer als badkamers in hotels

Elk AXOR Universal Circular accessoire wordt gekenmerkt door een designtaal met slanke silhouetten, afgeronde hoeken en uitgebalanceerde proporties. De uniforme vormgeving is in elk product terug te vinden en maakt ze universeel in gebruik – of het nu voor een privébadkamer of voor de badkamers van een hotel is.

Het accessoires-programma bestaat uit:
 • Wandspiegel
 • Scheerspiegel
 • Verschillende handdoekhaken (enkel en dubbel), handdoekrek, handdoekplank, handdoekring en reling-badlakenrek
 • Greepstang
 • Tissuebox
 • Zeepschaal
 • Lotiondispenser
 • Tandenborstelhouder
 • Planchet
 • Closetrolhouder (enkel, dubbel of met deksel)
 • Closetborstelgarnituur
 • Pedaalemmer
Wandgemonteerd handdoekrek van AXOR in goud.

Moderne, industriële uitstraling: de standaardoppervlakken chroom en matzwart

AXOR Universal Circular Accessoires zijn in twee standaardoppervlakken verkrijgbaar: chroom en Matt Black. De producten zijn vooral in gelakt matzwart de perfecte aanvulling op de nieuwe AXOR One collectie. Samen met de minimalistische mengkranen die tot het wezenlijke zijn teruggebracht en ook in Matt Black verkrijgbaar zijn, zorgen ze voor een nog modernere, industriële uitstraling.
Planchet in matzwart die past bij de douchestang ernaast.

Individualiseringsservice: vrijheid bij de vormgeving voor planners, architecten, klanten


De accessoires kunnen, net als alle AXOR producten, met een van de vele AXOR FinishPlus PVD-oppervlakken worden geïndividualiseerd. Dit geldt alleen niet voor de wandspiegel, die in beide speciale oppervlakken chroom en Matt Black verkrijgbaar is. Met deze individualiseringsservice hebben badkamerplanners, architecten en klanten maximale vrijheid bij de vormgeving – en ze kunnen daarnaast mengkranen en accessoires voor elk deel van de badkamer met een consistente vormgeving op elkaar afstemmen. Zo zorgen AXOR Universal Circular Accessoires voor de finishing-touch of vormen ze juist bewust gekozen optische accenten. De nieuwe AXOR accessoires zijn namelijk meer dan alleen een functioneel toebehoren.
Past bij het geheel: handdoekrek met matte staallook.
Ontdek minimalisme nu opnieuw met AXOR One.
AXOR One

De essentie van eenvoud, opnieuw geïnterpreteerd. Ontdek de nieuwe collectie AXOR One.

Iconic bathroom design with fresh ideas: AXOR Citterio.
AXOR Citterio

Design icon meets customization. Re-discover AXOR Citterio.