Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Badkamerkranen met persoonlijk karakter

AXOR MyEdition: gepersonaliseerde kraan als platform voor de eigen creativiteit

Chroom of kleur, metaal of natuurproduct, glanzend of mat, effen of tweekleurig

Hiermee wordt het verlangen naar eigenheid gevoed: AXOR MyEdition. Het strakke, rechtlijnige design van de kranencollectie met een massief kraanhuis en een afzonderlijke plaat op de uitloop biedt een groot podium voor de eigen creativiteit. Daarbij zijn de mogelijkheden voor personalisering vrijwel eindeloos: Het metalen kraanhuis en de plaat zijn met veel verschillende speciale AXOR FinishPlus oppervlakken van Polished Gold Optic tot Brushed Black Chrome verkrijgbaar. Deze worden met het PVD-proces niet alleen mooi glanzend, maar zijn ook nog eens heel goed bestand tegen krassen en reinigingsmiddelen. Door de combinatie van twee verschillende kleuren of door geborstelde of gepolijste oppervlakken voor de plaat en het kraanhuis ontstaan spannende contrasten. Met AXOR FinishPlus en de exclusieve personaliseringsdiensten van AXOR Signature zijn er in totaal 255 mogelijkheden om de eigen creativiteit tot uiting te laten komen.

Wastafelmengkraan AXOR MyEdition met donkere marmeren plaat.
AXOR MyEdition is de kranencollectie voor de badkamer die vrijwel eindeloze mogelijkheden voor de personalisering en daarmee voor het uiten van de eigen persoonlijkheid biedt.

Een uiting van persoonlijkheid: de badkamercollectie AXOR MyEdition met mengkranen voor wastafel, bad, bidet. De kraan biedt met het strakke design een podium voor veel personaliseringsmogelijkheden – met vrije keuze wat betreft effen of gecombineerde kleuren voor de oppervlakken of stijlvolle materialen zoals hout, marmer of leer voor de plaat op de uitloop. 

Een optische en haptische ervaring door nieuwe materialen voor de kraan

De plaat biedt in de hoogwaardige materialen notenhoutfineer, Lasa-marmer, Nero Marquina-marmer, rundnappaleer, spiegelglas of zwart glas een nieuwe dimensie voor de personalisering. Met de plaatvarianten wordt de mengkraan een meubelelement dat met de woonruimte versmelt. Daarbij zorgen de unieke oppervlaktestructuren van het natuurlijke materiaal op de kraan voor een volledig nieuwe haptische ervaring – net als de straalsoort PowderRain met de zijdezachte druppels die uit de platte mengkraan komen.

AXOR MyEdition: een totaalervaring en de ultieme spiegel van de heel persoonlijke levensstijl

Design: Phoenix

Plaat van leer op de kraan AXOR MyEdition.
Elke plaat is uniek en elk natuurlijk materiaal is zorgvuldig uitgekozen. Zoals de plaat van hoogwaardig Europees rundnappaleer, ontwikkeld voor zware omstandigheden zoals het gebruik van mengkranen.

Stralen exclusiviteit uit: mengkranen AXOR MyEdition met gekleurde speciale oppervlakken

Met veel geborstelde of gepolijste metaaltinten wordt de badkamerkraan AXOR MyEdition een statement van exclusieve individualiteit. Polished Redgold, Brushed Nickel, Polished Black Chrome of Brushed Gold Optic: elk speciale oppervlak is uniek en glanzend, robuust en gaat lang mee omdat het in het PVD-proces (Physical Vapor Deposition) van een extra laag metaal wordt voorzien dat veel harder dan elk chroomoppervlak is.

De compositie van twee verschillende kleuren zorgt voor maximale individualisering. Of de mogelijkheid om een geborstelde en glanzende variant van hetzelfde AXOR FinishPlus oppervlak te combineren. Met gekleurde oppervlakken wordt de mengkraan een luxe deel van het geheel. Of juist een uiting van de geheel eigen voorstelling van esthetica.

Mengkraan AXOR MyEdition met verschillende oppervlakken.
De exclusieve speciale AXOR FinishPlus oppervlakken stellen nieuwe normen op het gebied van glans, robuustheid en duurzaamheid en geven de mengkraan een heel eigen karakter.

Spel met nieuwe materialen en gekleurde oppervlakken

De badkamer: een toevluchtsoord en een plek om tot rust te komen. De plek om helemaal tot uzelf te komen. Met een interieurdesign dat als het ware een spiegelbeeld van de eigen persoonlijkheid is. AXOR MyEdition is het podium voor de presentatie van de individuele levensstijl bij de wastafel, het bad en het bidet. De platte plaat van de kraan is daarbij het sierelement dat de mogelijkheid biedt om met kleuren en materialen te spelen. Verkrijgbaar in leer, Amerikaans notenhout, wit Lasa Covelano Vena Oro-marmer, zwart Nero Marquina-marmer, metaal in Brushed Bronze Optic, zwart glas of spiegelglas. Elk materiaal is op zich een beleving – wat uitstraling en haptiek betreft. In combinatie met een van de vele speciale AXOR FinishPlus oppervlakken voor het kraanhuis van de mengkraan wordt een nieuwe dimensie op het gebied van personalisering mogelijk gemaakt. Dit is tegenwoordig een teken van luxe dat verdergaat dan de pure materiële waarde. Het oppervlak maakt van de badkamer iets wat tegenwoordig een must is: een oase van persoonlijk welzijn.

Kraan met verschillende platen, zoals leer of marmer.
Uiting van een persoonlijke levensstijlen: de mengkranen AXOR MyEdition bieden met hun plaat in marmer, leer, hout, glas of metaal de mogelijkheid om met materialen en kleur te spelen.

Individuele plaat


Een neutrale draagplaat maakt het mogelijk om het eigen, zelf geselecteerde materiaal op de mengkraan AXOR MyEdition aan te brengen. Met behulp van een materiaalspecialist kan bijna elk materiaal op de plaat worden aangebracht. Zo wordt een bepaald element, een bijzondere sfeer of een herinnering aan een landschap een bijzondere blikvanger in de badkamer. 
Zoals de afgebeelde leistenen plaat waar een fossiel in zit.
Kraan met verschillende platen, zoals leer of marmer.