Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Water met één druk op de knop regelen

Keukenmengkranen met 2Spray Select: handig het water bedienen.

Het is leuk om in de keuken te werken als alles als vanzelf gaat. De nieuwe functie 2Spray Select in het assortiment zorgt voor efficiënt werken aan het aanrecht. Met de update van de mengkraanlijnen Talis Select M51 en Metris Select M71 kan de douche nu met één hand worden bediend. Het water kan met één druk op de knop worden uitgezet en weer aangezet en met diezelfde hand kan ook van straalsoort worden gewisseld.

2Spray Select: één hand blijft vrij – en nog meer argumenten

De nieuwe all-in-one-keukenmengkranen uit de lijnen Talis Select M51 en Metris Select M71 van hansgrohe zorgen voor vloeiende waterregie aan het aanrecht voor meer plezier in de keuken. Wat maakt de functie 2Spray Select onmisbaar voor uw klanten?

  • Makkelijkste waterbediening: met de Select-knop wordt het stromende water uitgezet en weer aangezet – met één druk op de knop.
  • Meer comfort bij het instellen van een andere straalsoort: met de omstelknop kan makkelijk van de laminaire straal op de douchestraal worden overgeschakeld.
  • De mengkraan wordt met één hand bediend, waardoor water bij de spoelbak efficiënt kan worden gebruikt. De geoptimaliseerde douchestraal verbruikt gemiddeld maar 3,5 liter water per minuut, maar werkt toch uitstekend en zorgt ervoor dat drinkwater bewust wordt gebruikt. 
  • Het wisselen van straalsoort bij de uitloop zorgt ervoor dat er minder water spat. Dat betekent: minder onderhoud met vol vermogen.
Comfort in de keuken: mengkraanlijnen van hansgrohe met 2Spray Select.
Verbeterde functionaliteit voor tevredenere klanten: hansgrohe breidt zijn assortiment uit en rust beproefde keukenkraanlijnen uit met 2Spray Select.

Slangoprolsysteem sBox keuken: nog betere workflow

De bij de 2Spray-Select mengkranen meegeleverde hansgrohe sBox geeft u nog meer argumenten:

  • De innovatieve slanggeleiding zorgt voor efficiënt, spoelen werken in de keuken en maximale flexibiliteit.
  • Veel meer actieradius: de uittrekbare vuistdouche kan tot 76 cm worden uitgetrokken.
  • De slang wordt veilig opgeborgen, raakt niet beschadigd en komt in de spoelbakonderkast ook niet vast te zitten.