Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Zo wordt douchen kinderspel

Croma E douches: meer plezier en veiligheid voor het hele gezin

De nieuwe allrounder voor de moderne gezinsbadkamer heet Croma E. Met de doucheserie van hansgrohe wordt de bediening en veilig douchen kinderspel. Dat is vooral te danken aan de nieuwe koeltechnologie CoolContact en de SafetyStop-functie op de thermostaat. Ook veilig: de al bekroonde douches zijn aantrekkelijk geprijsd en spreken een grote doelgroep aan.
 

Voordelen van Croma E douches + CoolContact thermostaat

  • Meer plezier: met de grote hoofddouche met een volle, zachte RainAir-straal wordt douchen een bijzondere ervaring, voor jong en oud.
     
  • Meer veiligheid: met de koeltechnologie CoolContact wordt voorkomen dat de thermostaatbehuizing warm wordt. SafetyStop beschermt tegen te heet water uit de douche. 
     
  • Meer design: Croma E is bekroond met de awards iF en Red Dot voor zijn innovatieve productdesign en esthetica; de badthermostaat Ecostat E met de Red Dot Award.
     
  • Meer omzet: het brede assortiment vol voordelige producten met een modern design en innovatieve functies maakt ook de verkoop kinderspel.
Croma E douche met veiligheidsthermostaat.
Thermostaat met CoolContact: met de Ecostat E bij de Showerpipe Croma E lopen nieuwsgierige kinderen geen gevaar meer om zich te verbranden.

CoolContact: hittebescherming door gecontroleerde koudwatervoering 

Croma E met CoolContact is de ideale keuze voor de toekomstbestendige badkamer. Met deze nieuwe veiligheidstechnologie in thermostaten kunnen met name kinderen en senioren nog zorgelozer douchen en in bad gaan. Waterregelaars die met deze koeltechnologie zijn uitgerust, kunnen altijd worden vastgepakt omdat het koude leidingwater doelgericht bij het oppervlak wordt afgebogen. Zo komt heet water niet eens tot de behuizing, waardoor verbrandingen voorgoed verleden tijd zijn. De SafetyStop op de thermostaatgreep biedt extra bescherming: zo wordt voorkomen dat er onverwacht heet water uit de douche komt. 

Croma E douches: comfortabele bestseller met nieuw design

Professionals en klanten houden van Croma. Geen wonder: de stevige douches van de hoge kwaliteit van hansgrohe zien er goed uit, zijn betaalbaar en overtuigen met de vele comfortfuncties. Nu wordt het assortiment uitgebreid: de grote hoofddouche Croma E 280 1 jet met Softcube design omhult het hele gezin met een zachte doucheregen over een groot oppervlak. De hoogwaardige straalplaat is in een hoek verstelbaar. En met de nieuwe douchekopschuif op de Showerpipe wordt het instellen van de handdouche op de juiste hoogte voor iedereen kinderspel – met één druk op de knop. Dat kunnen zelfs de kleinsten in het gezin met één hand doen. Zo zorgt de geoptimaliseerde douchelijn Croma E voor nog meer douchegenot.