Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Net dat beetje extra voor douche en bad

Designflex doucheslang – flexibel, licht en stijlvol

Ontdek de esthetische Designflex doucheslang en geef je badkamer een moderne spalook. Designflex voelt warm en textielachtig aan en gaat met alle standaard handdouches samen. Combineer de doucheslang harmonieus met hansgrohe producten in FinishPlus kleuren. Goed om te weten: de Designflex doucheslang is 30% lichter in vergelijking met andere hansgrohe doucheslangen.

Zo profiteren je klant en jij van de nieuwe doucheslangen

Klein verschil, groots resultaat: Designflex is meer dan alleen een accessoire. De doucheslang voelt textielachtig aan en zorgt daarmee voor een behaaglijke sfeer, maakt de badkamerstijl compleet en is in een handomdraai klaar voor gebruik:

  • Compatibiliteit: de G 1/2″ aansluitingen aan beide uiteinden van de slang passen standaard op alle gewone handdouches en de wateraansluiting.
  • Stevig, gaat lang mee en is daarmee duurzaam: het kunststof materiaal voor het garen wordt gewonnen uit gerecyclede petflessen.
  • Beproefd materiaal: het gerecyclede materiaal wordt bij het design van moderne buitenmeubels gebruikt, en is ook in de zeiltechniek en medische technologie terug te vinden.
  • Onderhoudsvriendelijk: de waterafstotende doucheslang staat garant voor de beste hygiëne en is makkelijk schoon te maken.
iBox Universal 2 voor inbouwmontage.
iBox Universal 2 

Het nieuwe hansgrohe inbouwdeel voor probleemloze inbouwmontage.