Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Twee stralen, grote ComfortZone

Finoris: Dagelijke routines opnieuw gedefinieerd

Finoris: Minimalistisch design voor een maximum aan flexibiliteit

Hoe meer mensen in een huishouden, hoe gevarieerder de behoeften. Finoris maakt van het ochtendlijke gevecht rond de wastafel een veelzijdig aanbod voor iedereen. De gebruiksvriendelijke mengkraan maakt immers alles mogelijk: spontaan haren wassen, de baby een badje geven of snel een trui wassen. Daarvoor zorgt vooral de lange uittrekbare vuistdouche van Finoris Flex, die volledig in de mengkraan is geïntegreerd. Hij creëert een ongekende ComfortZone en glijdt na ieder gebruik zachtjes terug in zijn uitgangspositie.

Uw klanten genieten van de Finoris flexibiliteit in vier dimensies: 
 • bij de uittrekbare uitloop
 • bij de waterhoeveelheid
 • bij de temperatuur
 • bij twee straalsoorten
Finoris Flex maakt deel uit van een stijlvolle, hoogwaardige serie voor badkamerdesign. Het gereduceerde, geometrische silhouet past perfect in een minimalistisch interieur. Tot grote vreugde van designliefhebbers biedt hansgrohe drie oppervlakken aan – voor een harmonische kleurgeving in de badkamer.

Wastafel, bad, douche: Finoris in de hele badkamer

Hoe uw klanten en u van Finoris profiteren

 • Slanke mengkranen die van alle routineactiviteiten in de badkamer een plezier maken. De wastafelmengkraan is het hart van de serie. Hij overtuigt dankzij zijn gebruiksvriendelijke uittrekbare vuistdouche met twee straalsoorten.  
 • De Finoris wastafelmengkraan is in verschillende hoogtes verkrijgbaar – passend voor elke wastafel. hansgrohe ComfortZone technologie zorgt voor meer vrije ruimte, bedieningsgemak en minder opspattend water aan de wastafel.
 • Twee moderne FinishPlus kleuren voor de oppervlakken zorgen voor een individuele vormgeving en spannende combinatiemogelijkheden: matzwart of matwit. 
 • Beproefde hansgrohe technologieën reduceren het waterverbruik tot 5 liter per minuut (EcoSmart) en zorgen voor kalkvrije, producten met een lange levensduur (QuickClean).

Aantrekkelijke producten met accessoires voor uw showroom

 • Met deze designlijn geeft u blijk van vakmanschap voor de hele badkamer en verhoogt u uw omzet. Want Finoris is een mengkraanprogramma uit één stuk – voor de fontein, voor het bad en voor de douche. 
 • U kunt uw klanten veel aanvullende producten, accessoires en aantrekkelijke designvarianten voor Finoris laten zien. 
 • In de projectontwikkeling ondersteunen de FinishPlus mengkranen moderne ontwerpprincipes en helpen ze hotelmerken om zich op een toekomstgerichte manier te positioneren. 

Finoris & AddStoris: Première op de Hansgrohe Aqua Days


In 2021 presenteerde het merk hansgrohe u alle nieuwe producten voor het eerst in een digitale context. In de volgende video van de Hansgrohe Aqua Days leert u de badkamerkranen van Finoris kennen - onze eerste met PowderRain en uittrekbare vuistdouche voor de wastafel. En ook: de perfect daarbij passende AddStoris accesoires. Ontdek de nieue flexibiliteit in het dagelijkse gezinsleven! 

Meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken