Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Nieuwe hansgrohe kinderdouche

Jocolino: Nu wordt het wild in de badkamer!

Wedden dat dit emotionele artikel als zoete broodjes over de toonbank vliegt? Of het nu ontdekt wordt door ouders, grootouders, tantes of door het kroost zelf: De Jocolino kinderdouche is een blikvanger, een prachtig geschenk en een welkome extra bron van inkomsten voor sanitairprofessionals. Hij is een hit bij gezinnen met kinderen met watervrees: ze vergeten al snel hun tranen en genieten met plezier van een douche of een bad.

3 grappige dierendesigns, 2 unieke straalsoorten, 1 gelukkig gezin

  • Beestachtig leuk. Met Jocolino kunnen kinderen op safari gaan terwijl ze in bad zitten. Verkrijgbaar in drie dierendesigns: leeuw, zebra en krokodil. Met wiebeloogjes voor nog meer plezier.
  • Beestachtig ontspannend, ook voor de ouders. Geen tranen, geen driftbuien, maar douche- en badbelevenissen met stralende kinderogen.
  • Beestachtig zacht. Twee wellness-straalsoorten waartussen makkelijk en veilig kan worden gewisseld door aan de geïsoleerde greep te draaien. Rain zorgt voor een zachte douche, met MonoRain wordt shampoo zo efficiënt uitgespoeld dat er niets in de ogen terechtkomt.
  • Beestachtig licht. Slanke, ergonomische greep die kleine handen perfect kunnen vasthouden. De handdouche kan moeiteloos worden vast- en losgeschroefd.
  • Beestachtig hoogwaardig. Vervaardigd in hansgrohe topkwaliteit, Made in Germany.
Meisje in bad met hansgrohe kinderdouche Jocolino.
Kleine Katy en haar krokodil: Jocolino verandert de door kinderen vaak gevreesde badkamer in een vrolijke time-out met grappige verhalen.

Met Jocolino wordt badderen kinderspel

Met deze nieuwe handdouche kunnen uw klanten kiezen uit drie leuke dierenmotieven. Of ze laten hun kinderen beslissen hoe het design voor de badsafari eruit moet zien: krokonomisch, zebrafantastisch of leeuwensterk. Uw doelgroep is zo groot omdat veel kinderen stoeien en spelen dan toch leuker vinden dan douchen en baden ... 

Wanneer tranen stromen in plaats van water 


De tijd in de badkamer is voor veel kinderen een verschrikking – en een beproeving van het geduld van de ouders. Met Jocolino heeft hansgrohe een oplossing bedacht die het dagelijkse drama in leuke waterspelletjes verandert – en in kostbare gezinsmomenten. De handdouche met de schattige dierenkop brengt de kleintjes in verrukking en richt hun aandacht op iets positiefs. Kinderen blij, iedereen blij.

Jocolino &DogShower: Première  op de Hansgrohe Aqua Days


In 2021 heeft het merk hansgrohe al haar nieuwe producten voor het eerst digitaal gepresenteerd. In de volgende video van de Hansgrohe Aqua Days leert u onze douches voro kidneren en honden kennen. Met Jocolino en DogShower heeft eindelijk elk gezinslid zijn eigen lievelingsdouche, Ontdek het plezier, dat deze hasngrohe speelkameraadjes teweegbrengen! 

 
Video: Jocolino & DogShower innovations product presentation.