Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Hoogwaardig, zinnenprikkelend, bekroond

Rainfinity van hansgrohe: de nieuwe dimensie van douchen

Rainfinity heet de nieuwe douchelijn die bij designliefhebbers al furore heeft gemaakt. Het product is nog maar net op de markt gebracht en is nu al in de prijzen gevallen. Dankzij innovatieve straalsoorten zoals de microfijne PowderRain wordt douchen een heel bijzondere wellnesservaring. Rainfinity zal bij de meest veeleisende klanten in de smaak vallen. U profiteert van aantrekkelijke showroomartikelen – en groot omzetpotentieel.

Moderne installaties voor zinnenprikkelend genot – uw argumenten

  • Nieuwe doucheproducten van topkwaliteit: een schouderdouche, modieuze planchetten, innovatieve straaloppervlakken, de helling van de hoofddouche en nog veel meer maken van de Rainfinity een innovatief systeem voor allesomvattend douchecomfort.
  • Douches voor unieke, volledige ontspanning: ultrastille PowderRain omhult het lichaam van top tot teen met de fijnste microdruppels – voor ervaringen van het hoogste niveau.
  • Rainfinity sleept designprijzen in de wacht: in 2019 wint de douchelijn van hansgrohe de iF GOLD AWARD, de Red Dot Award Best of the Best en de Iconic Award Innovative Architecture Best of Best. De douchelijn is een opzienbarende trendsetter voor minimalistisch badkamerdesign – en uw garantie voor succesvol zakendoen.
Rainfinity van hansgrohe met PowderRain: douchesysteem.
Leer Rainfinity kennen, het doucheassortiment met een innovatief design dat in uw bedrijf een bestseller zal worden. Wij vinden: in de regen staan zag er nog nooit zo mooi uit.

Contrastrijke doucheproducten voor ultramoderne accenten

De grote Rainfinity douches brengen met de moderne, gekleurde oppervlakken en de straalplaat met subtiele structuur meer huiselijkheid in de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in matwit en chroom, waarbij de lichte kleur mooi in contrast staat met de grafietkleurige straalplaat. Wil uw klant liever kleur in de badkamer? Dan laat u hem het opvallende FinishPlus design in veel verschillende kleuren zien. De ronde Select-handdouche met 3 straalsoorten is met 130 mm Ø lekker groot en kan met de nieuwe houder in een hoek worden versteld. Puristisch en mooi: de geometrische staafhanddouche. Wij leveren ook porter- en douchesets. Bij het douchen onder de brede schouderdouche met PowderRain blijven het gezicht en de haren droog. Met planchet van veiligheidsglas.

Rainfinity: een nieuwe designstandaard in de badkamer

De hoofddouche heeft een wandaansluiting die de douche-arm overbodig maakt en flexibel in een hoek kan worden versteld. Alomvattend douchegenot ontstaat door het naar binnen gewelfde straaloppervlak met nieuw ingedeelde openingen. De metalen straalplaat is in 250 of 360 mm Ø verkrijgbaar. De Showerpipe is een ware blikvanger in elke leefruimte. De platte planchetten van veiligheidsglas overtuigen door het minimalistische design en de praktische functie. Met het passende basisdeel kan dit douchesysteem eenvoudig worden gemonteerd. Met de inbouwthermostaat RainSelect worden twee tot vijf functies aangestuurd.