Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Hoogwaardig, bekroond, zinnenprikkelend

Rainfinity met PowderRain: welkom in een nieuw tijdperk van douchen!

Rainfinity zorgt onder wellness- en designliefhebbers voor geweldige douche-ervaringen en maakt veel furore. Niet alleen omdat de douches verwennen met een microfijne PowderRain, maar ook omdat het design met elegante vormen, geïntegreerde planchetten en een aantrekkelijk kleurenpalet overtuigt. Oppervlakken in FinishPlus kleuren vormen spannende accenten in de badkamer, of de klant nu voor een matwitte handdouche of een schouderdouche in Brushed Bronze kiest.

Veelzijdige installatiemogelijkheden voor zinnenprikkelend genot – argumenten voor jou

  • Rainfinity douches zorgen met PowderRain voor volledige ontspanning. Zo wordt groot en klein van top tot teen met fijne, stille microdruppels omhuld en kunnen er volledig in onderdompelen. 
  • Rainfinity, dat zijn doucheproducten van absolute designkwaliteit. Deze hansgrohe serie zorgt voor allesomvattend douchecomfort met de beste materialen, of er nu voor een schouderdouche of planchet wordt gekozen. De serie is het toonbeeld van minimalistisch badkamerdesign – en jouw garantie voor succesvol zakendoen.
  • Rainfinity biedt oplossingen voor elke installatiewijze: opbouw, met nieuwe Showerpipe varianten of inbouw, met versies voor 1 tot 5 functies.
  • Er is geen andere productserie van hansgrohe die met zoveel designprijzen bekroond is: iF GOLD AWARD, Red Dot: Best of the Best, Iconic Award: Innovative Architecture (best of the best) en Iconic Award: Innovative Interior (best of the best).
  • Met hoogwaardige oppervlakken in aantrekkelijke FinishPlus kleuren brengen je klanten individuele accenten in de badkamer aan – ook zonder grondige verbouwing.
Rainfinity van hansgrohe met PowderRain.
Ontdek Rainfinity, het doucheassortiment met een innovatief design dat in je bedrijf een bestseller zal worden. Wij vinden dat in de regen staan er nog nooit zo mooi uitzag.

Rainfinity: individuele doucheproducten om moderne accenten aan te brengen

Met moderne oppervlakken en straalplaten met subtiele structuur zorgen Rainfinity douches voor meer huiselijkheid in de badkamer. De oppervlakken in verschillende FinishPlus kleuren zorgen voor een individuele vormgeving. In matzwart of Brushed Black Chrome wordt een Rainfinity douche al een blikvanger. Als alle componenten in de douche dezelfde kleurstelling hebben, klopt het badkamerdesign van A tot Z en wordt het een stijlvol geheel.

Heerlijk ontspannen douchen: PowderRain komt uit alle Rainfinity douches

De Select-handdouches overtuigen met drie straalsoorten. Puristisch en mooi: de geometrische staafhanddouche die hansgrohe ook in de porter- en doucheset levert. De kantelbare hoofddouche beschikt over een wandaansluiting, waardoor de douche-arm overbodig wordt. Onder de schouderdouche blijven gezicht en haar droog en op het planchet kunnen dingen worden neergezet. 

Showerpipe: snel op bestaande aansluitingen te monteren

De makkelijkste optie om unieke Rainfinity douche-ervaringen met PowderRain in de badkamer te halen, is met de Showerpipe. Hiermee bereik je een nog grotere doelgroep, want het opbouw-douchesysteem wordt als ‘all-in-one’-oplossing geleverd en kan makkelijk op bestaande wateraansluitingen worden aangesloten. De Showerpipe is verkrijgbaar met grote of kleine hoofddouche en in de designvarianten matwit, matzwart en chroom. De ingetogen elegantie van het platte stangprofiel trekt de meest veeleisende designfans over de streep. De matte of spiegelende thermostaat gaat goed samen met de hoofd- en handdouche. De geïntegreerde planchetten zorgen voor meer opbergruimte.  

Details over Rainfinity Showerpipe

Nieuwe producten voor de douche voor individueel badkamerdesign