Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Multisensoriële wellnesservaring

RainTunes: de Smarthome douche oplossing

Met RainTunes presenteert hansgrohe een appgestuurde douche die doucherituelen prikkelender en uw klanten tevredener maakt. Voelen, zien, horen en ruiken: onze digitale douchescenario's prikkelen alle zintuigen. De speciaal ontwikkelde programma's bereiden voor op de dag, verkwikken na het sporten of laten de klant 's avonds heerlijk tot rust komen. Met de nieuwe bedieningen: RainButton en RainPad. 
 

De voorbereidingen voor RainTunes zijn begonnen. Deze producten zullen als eerste in Duitsland verschijnen. Meer informatie hierover is tijdig op de website van hansgrohe te vinden.

Nieuw: vijf RainScent geuren voor elke douche

Met de RainScent geuren wordt een gewone douche omgetoverd tot een zinnenprikkelende ervaring. Met het aroma van de douchetabletten van hansgrohe kunnen uw klanten de stress van alledag van zich af laten glijden, zich ontspannen of energie tanken. In uw bedrijf is RainScent een goed product om uw verkopen mee te bevorderen.

  • Aanvullend product voor RainTunes. De vijf geuren zijn op de douchescenario's afgestemd: rosmarijn/citrus, lavendel, granaatappel, bergamot en zilverspar.
     
  • Uniek cadeau voor klanten die doucheproducten bij u kopen
     
  • Geweldige giveaway voor promotiecampagnes


 

Geurende douche-ervaringen met RainScent van hansgrohe.
RainScent van hansgrohe – het geurende extraatje voor een multisensoriële douche-ervaring. In vijf geuren verkrijgbaar die passen bij de RainTunes douchescenario's.

Een eerste indruk van Raintunes: de presentatie op de AquaDays


In 2021 heeft hansgrohe voor het eerst zijn nieuwste producten gepresenteerd tijdens een digitaal event. Neem hier een kijkje in de toekomst van Smart Living in de badkamer.