Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Multisensoriële wellnesservaring

RainTunes: zinnenprikkelende douchescenario's via de app bedienen

Met RainTunes presenteert hansgrohe een appgestuurde douche die doucherituelen prikkelender en uw klanten tevredener maakt. Voelen, zien, horen en ruiken: onze digitale douchescenario's prikkelen alle zintuigen. De speciaal ontwikkelde programma's bereiden voor op de dag, verkwikken na het sporten of laten de klant 's avonds heerlijk tot rust komen. Met de nieuwe bedieningen: RainButton en RainPad. 
 

De voorbereidingen voor RainTunes zijn begonnen. Deze producten zullen als eerste in Duitsland verschijnen. Meer informatie hierover is tijdig op de website van hansgrohe te vinden.

Slim de toekomst in: wat RainTunes zo vooruitstrevend maakt

RainTunes is een digitale innovatie waarbij de mens centraal staat – en de techniek in mindere mate. 'Smart Living' noemt hansgrohe dit segment. Smartphone en app hansgrohe home: Meer hebben uw klanten niet nodig om RainTunes te bedienen en multisensorieel te douchen.
 • RainTunes verwent met douche-ervaringen die elke dag voor meer ontspanning en welzijn zorgen. 
 • Met zeven vooraf geconfigureerde scenario's zoals 'Goedemorgen', 'Herstel' of 'Welterusten' wordt douchen een frisse kick, een wellnesservaring of helpt om in slaap te komen.
 • Afhankelijk van het programma zijn er op een videoscherm beelden te zien en zijn er klanken te horen die bij de betreffende waterchoreografie horen. Led-ambilights laden de badkamer in sfeervol licht baden. Voor de scenario's heeft hansgrohe geuressences ontwikkeld: de douchetabletten RainScent verwennen ook olfactorisch.
 • Veel experts hebben hansgrohe bij het ontwikkelen van de scenario's ondersteund: sportartsen en fitnesscoaches, geneeskundigen zonder artsdiploma en fysiotherapeuten. 
RainTunes: douchen met app en smartphone.
RainTunes betekent: speciale doucheprogramma's voor alle zintuigen. Daarbij worden water, video, geluid, licht en aroma samen één harmonieuze symfonie.

Nieuw: vijf RainScent geuren voor elke douche

Met de RainScent geuren wordt een gewone douche omgetoverd tot een zinnenprikkelende ervaring. Met het aroma van de douchetabletten van hansgrohe kunnen uw klanten de stress van alledag van zich af laten glijden, zich ontspannen of energie tanken. In uw bedrijf is RainScent een goed product om uw verkopen mee te bevorderen.

 • Aanvullend product voor RainTunes. De vijf geuren zijn op de douchescenario's afgestemd: rosmarijn/citrus, lavendel, granaatappel, bergamot en zilverspar.
   
 • Uniek cadeau voor klanten die doucheproducten bij u kopen
   
 • Geweldige giveaway voor promotiecampagnes


 

Geurende douche-ervaringen met RainScent van hansgrohe.
RainScent van hansgrohe – het geurende extraatje voor een multisensoriële douche-ervaring. In vijf geuren verkrijgbaar die passen bij de RainTunes douchescenario's.

Een eerste indruk van Raintunes: de presentatie op de AquaDays


In 2021 heeft hansgrohe voor het eerst zijn nieuwste producten gepresenteerd tijdens een digitaal event. Neem hier een kijkje in de toekomst van Smart Living in de badkamer.

 
Video: Smart Living innovations product presentation.