Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
De nieuwe allrounder in de keuken

lijn S41 van hansgrohe: hoogwaardige roestvrijstalen spoelbakken!

Is uw klant op zoek naar een stevige inbouwspoelbak? hansgrohe heeft hoogwaardige alleskunners in het assortiment. S41 is van merkkwaliteit en is van roestvrij staal gemaakt. Hiermee beveelt u een betrouwbare spoelbaklijn aan die zichzelf elke dag weer bewijst. Met de variabele inbouwmogelijkheden past S41 op onderkasten die tussen 45 en 60 cm breed zijn en is zo de perfecte aanvulling op het kranenassortiment van hansgrohe.

Voordelige en hoogwaardige spoelbakken voor elke keuken – argumenten voor een nieuwe spoelbak

  • Groot omzetpotentieel: met S41 spreekt u een grote doelgroep aan. Het is niet moeilijk om hier advies over te geven en deze spoelbak is vergeleken met andere standaardspoelbakken in deze aantrekkelijke prijsklasse geweldig uitgerust.  
  • Variabele montage: omkeerbare inbouw mogelijk. Past op alle werkbladen en kan bovenop en vlak ingebouwd worden gemonteerd. Het afdruipvlak kan links of rechts worden geplaatst.
  • Comfortabel totaalpakket: alle spoelbakken worden met afvoer- en overloopgarnituur geleverd, naar keuze automatisch of handmatig, en met geluidsabsorberende mat om het stromende water minder hard te laten klinken. Voor professionals betekent dat: makkelijk te bestellen.
  • Degelijke kwaliteit: 'Made in Germany' staat voor betrouwbare producten met een lange levensduur.
  • Versterkte kraandraagbank als hoogwaardige uitrusting: een verstevigingsdriehoek zorgt ervoor dat de mengkraan goed vastzit en flexibel blijft.
  • Snel onderhouden: eerste keuze: roestvrij staal! Ook het afgeronde design komt de reiniging ten goede. Zo worden de randen niet vuil. 

S41: organisch spoelbakdesign met minimalistische vormentaal

Modieus en tijdloos mooi: de vloeiend zachte radiussen van de roestvrijstalen spoelbak passen perfect in moderne keukens. Bij fijne compacte afmetingen is deze ergonomisch en maakt ruimte vrij voor comfortabel werken. Of er nu wordt gekozen voor een enkele spoelbak, met afdruipvlak links/rechts of een dubbele oplossing met extra spoelbak: met S41 vindt elke klant de juiste oplossing voor zijn keuken. 

Harmonieus afgerond design van roestvrij staal in drie breedtes

  • De enkele spoelbak is verkrijgbaar voor onderkanten met een breedte van 45, 50 en 60 cm.
  • De enkele spoelbak met afdruipvlak aan de zijkant is geoptimaliseerd voor standaardkasten die 45, 50 of 60 cm breed zijn. 
  • Bij dubbele spoelbakken met een afdruipvlak voor kasten van 60 cm breed is de 40 cm brede spoelbak met een 15 cm brede extra gootsteen gecombineerd. 

De afvoergarnituur is telkens bij het totaalpakket inbegrepen. Bij een voorgeboord kraangat voor de mengkraan wordt de automatische afvoergarnituur geleverd en bij de variant zonder voorgeboord gat de handmatige garnituur.

Passende keukenkraanlijnen voor de nieuwe inbouwspoelbak van hansgrohe

De robuuste roestvrijstalen spoelbakken vormen met de keukenmengkranen van de lijnen Focus M41 en Focus M42 van hansgrohe een harmonieuze totaaloplossing voor de meestgebruikte werkplaats in de keuken. Met zijn organische vormentaal en aantrekkelijke prijsklasse zijn beide mengkraanlijnen de perfecte aanvulling voor de spoelbak.
Focus: ergonomische ééngreeps mengkraan van hansgrohe.
De keukenmengkranen van de lijn Focus zijn ergonomisch en door de platte enkelvoudige grepen makkelijk te bedienen. Gaat lang mee en is krasbestendig in roestvrij staal of chroom.