Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Voor renovatie en nieuwbouw

Mooie oplossing: hansgrohe sBox voor het bad

Het bad is een oase van rust – een plek waar we ons kunnen terugtrekken, we kunnen genieten en energie kunnen tanken. Steeds meer mensen houden van een esthetisch, opgeruimd badkamerdesign. Het handige slangoprolsysteem sBox bad zorgt er nu voor dat er geen doucheslang meer in de weg zit als u in bad ligt of een douche neemt. Voor meer bewegingsvrijheid en genot in bad. 

Totaalpakket voor ongestoorde momenten voor onszelf

Het inbouwdeel sBox bad is een mooie oplossing voor renovatie of nieuwbouw die weinig ruimte inneemt en waar zowel professionals als klanten blij mee zijn. De voordelen:

  • Het bad ziet er aantrekkelijk uit omdat de doucheslang onzichtbaar in de badrand is verzonken. De slang wordt opgerold en wacht daar tot het volgende gebruik.
  • Bij het douche in bad kan de slang soepel en snel worden uitgetrokken, waar weinig houd- en trekkracht voor nodig is.
  • Voor constant comfortabele bediening van de handdouche met een 1,45 meter lange slang.
  • Individuele plaatsing op de band- of tegelrand mogelijk.
  • In twee aantrekkelijke rozetdesigns met gladde en onderhoudsvriendelijke oppervlakken. 
Gecontroleerde doucheslanggeleiding bij het bad.
Met de hansgrohe sBox bad is de slanggeleiding gecontroleerd, beschermd en veilig. Dat betekent: de slang verdraait niet en raakt niet in de knoop.

Hoogwaardig en makkelijk te installeren inbouwdeel

Het nieuwe hansgrohe oprolsysteem is snel, makkelijk en veilig geïnstalleerd. Uw werk als installateur wordt makkelijker: Met een installatie in twee niveaus met inbouwdeel verzinkt u de sBox bad volledig in de bad- of tegelrand, afhankelijk van de wensen van de klant. Daar neemt hij slechts weinig ruimte in beslag. De sBox bad is universeel compatibel – met als enige voorwaarde dat de badrand breder is dan 71 mm. Na de installatie is aan de buitenkant alleen de metalen rozet te zien. Uw klant is blij met het weinige onderhoud. Dat betekent voor u: bijna geen klachten. 

sBox bad van hansgrohe: netjes opgerolde doucheslang.
Het inbouwdeel sBox bad is een slimme montage-eenheid – voor een makkelijke en probleemloze installatie in twee niveaus. Met plaatshouder van karton.
Video over het slangoprolsysteem sBox bad van hansgrohe.

Voor aantrekkelijker en persoonlijker baddesign

U kunt uw klant twee aantrekkelijke rozetvormen aanbieden: rechthoekig of ovaal. Afhankelijk van wat beter bij zijn badkamerkranen past. In combinatie met een inbouwdeel wordt de bewegingsvrijheid nog groter. Uw klant kiest in het brede handdoucheassortiment van hansgrohe apart zijn douche naar keuze. 

hansgrohe sBox bad: makkelijk te gebruiken in de badkamer

Het gesloten systeem sBox bad vervangt bij inbouwinstallaties in de badkamer het badsysteem Secuflex dat eerst werd gebruikt. In vergelijking met zijn voorganger overtuigt de sBox bad door:

  • 30% meer uittreklengte van de slang
  • 50% minder trekkracht
  • 60% minder houdkracht