Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Met 4 l/min water besparen met comfort

Tecturis mengkranen – beleef water in een nieuw design

Met Tecturis S en Tecturis E heeft hansgrohe twee kranenseries ontwikkeld die de esthetische en functionele schoonheid van het water met hun minimalistische look benadrukken. Rond zoals concentrische cirkels in het water of met rechte lijnen als een volle waterstraal. Voor alle inrichtingsstijlen en designvoorkeuren zit er wel iets tussen. Verras je klanten met Tecturis!

Twee nieuwe architectonische kranenseries – door water geïnspireerd

Wat maakt architectuur en design geweldig? Dat zijn niet vormen, materialen en functies. Het is de manier hoe ze ons laten voelen: veeleisend, verfijnd, bijzonder. Met Tecturis creëren je klanten een individuele ruimte waarin architectonische principes, comfort, functionaliteit en duurzaamheid perfect tot elkaar komen. Tecturis is de ideale mix van ingetogen design en puur waterplezier. Deze nieuwe hansgrohe mengkranen maken van de badkamer een volmaakte leefruimte – en van het gebruik van water een esthetische beleving. Je klanten hebben de keuze: zacht afgerond design (Tecturis S) of rechtlijnige, hoekige vormentaal (Tecturis E).

Minimalistisch – van de greep en het inbouwdeel tot de uitloop

  • Iconische kranenseries. Met twee designtalen en vier aantrekkelijke FinishPlus oppervlakken kunnen je klanten hun eigen stijl in de badkamer doorvoeren. Tecturis is in chroom, matzwart, matwit of Brushed Bronze verkrijgbaar. 
  • Verkrijgbaar in verschillende varianten voor meer comfort bij de wasplaats, bijvoorbeeld als tweegats wandmengkraan of tweegats keramiekmengkraan met bediening bovenaf of aan de zijkant. De zijdelingse bediening heeft bijvoorbeeld het grote voordeel dat waterspatten en kalkaanslag zoveel mogelijk worden beperkt – voor makkelijk reinigen.
  • Bij een groots design wordt ook aan het milieu gedacht. Tecturis is met EcoSmart+ uitgerust, waarmee het waterverbruik wordt verlaagd tot 4 l/min – zonder op watergenot in te leveren. Verder helpt CoolStart ook om energie te besparen. 
  • Badkamerplanning in één vormentaal. Met Tecturis wordt de badkamer tot in de kleinste details één geheel met ronde of rechthoekige producten. Want de mengkranen kunnen perfect worden gecombineerd met andere hansgrohe producten in passende designvormen.
Tecturis mengkranen zijn in twee verschillende designs verkrijgbaar. 
Tecturis weerspiegelt verschillende designvoorkeuren en ook de verschillende eigenschappen van water, of dat nu zacht en afgerond (links) of krachtig en rechtlijnig is.

Tecturis S: geïnspireerd door de kalmerende, vloeiende bewegingen van water

Tecturis S weerspiegelt de kalme en vloeiende eigenschappen van water. Het elegant afgeronde design en de zachte lijnen staan voor pure ontspanning en welzijn. hansgrohe heeft zelfs de ingebouwde perlator aan het Tecturis S design aangepast, zodat de vormgeving klopt en alles heerlijk aanvoelt. Dankzij het slanke kraanhuis en de verhoogde ComfortZone hebben je klanten verder meer vrije ruimte bij de fontein.  

Tecturis S mengkraan met kalm karakter.
Met het kalme karakter van de nieuwe Tecturis S mengkraan van hansgrohe wordt elke badkamer een wellnessoase.

Tecturis S: focus op functies

Wastafelmengkranen met verschillende ComfortZone hoogtes

Tecturis E: benadrukt de zuiverheid van water

Tecturis E weerspiegelt de helderheid en kracht van water en overtuigt met het strakke design. De hoekige straal laat zien hoe het water steeds stroomt. Met de hoekige vormen en de perfecte integratie van de ronde kardoes is deze mengkraan de perfecte aanvulling op de badkamer. Met Tecturis E maakt de wasplaats een indrukwekkend designstatement.

Tecturis E mengkraan met opvallend karakter.
De nieuwe Tecturis E mengkraan van hansgrohe toont het sterke karakter van het kostbare element, en is nog weldadig ook. 

Tecturis E: focus op functies

Wastafelmengkranen met verschillende ComfortZone hoogtes

Tecturis mengkranen: de topargumenten voor sanitairspecialisten

  • Grote marktstimulans voor energie- en waterbesparende technologieën. Je klanten zijn blij dat Tecturis het waterverbruik tot slechts 4 l/min terugbrengt (EcoSmart+) en dat CoolStart de energiekosten verlaagt.
  • Heel slank mengkraandesign met zijdelingse bediening – voor meer gebruikscomfort en minder watervlekken op de uitloop.
  • Mengkranen in verschillende ComfortZone hoogtes verkrijgbaar – voor individuele wasplaatsoplossingen en maximaal comfort.
  • Oplossingen voor elke inrichtingsstijl. Voor alle badkamerstijlen en designvoorkeuren zit er wel iets tussen: rond of hoekig, in matzwart of Brushed Bronze. 
  • Holistische badkamerervaring, afgestemde badkamerplanning. De producten uit het Tecturis assortiment zijn perfect te combineren met Pulsify douches, DuoTurn en AddStoris accessoires.

Nog meer nieuw bij hansgrohe