Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Een waterval voor wellnessmomenten

Vivenis: Water betovert

Een zachte waterval binnen handbereik

Overtuig uw klanten met een waterbelevenis die zorgt voor wellnessmomenten tijdens dagelijkse rituelen. Met een breed straalbeeld creëert Vivenis de fascinerende sfeer van een waterval. Zo wordt handen en gezicht wassen een moment van ontspanning – midden in het hectische leven van alledag. De breedste straal in het hansgrohe assortiment is dankzij AirPower met lucht verrijkt en uiterst zacht en vol. 

De zacht gebogen uitloop volgt optisch de natuurlijke loop van het water en de gereduceerde greep nodigt uit tot aanraken. De elegante vorm spreekt niet in de laatste plaats klanten aan die waarde hechten aan smaakvol design. Tegelijkertijd is Vivenis zuinig in gebruik: EcoSmart reduceert het waterverbruik tot maar liefst 60% in vergelijking met conventionele wastafelmengkranen.

Onze mening: De kranenserie is een blikvanger in moderne en elegant ingerichte badkamers. Het complete mengkraanprogramma in een consistente designtaal is verkrijgbaar voor de fontein, het bad en de douche. Laat uw klant naast chroom ook de FinishPlus oppervlakken zien, waarmee hij zijn persoonlijke stijl in mat zwart en mat wit consequent tot in het kleinste detail kan realiseren. Vier ComfortZone hoogtes bij de wastafel staan ter beschikking om aan individuele eisen te voldoen.

Voor een persoonlijke stijl in de badkamer

Een nieuw watergevoel in de persoonlijke wellness-oase

Met Vivenis presenteert u uw klanten een ongekende waterbelevenis voor alle badkamerzones.

Uw argumenten op een rij 

  • De natuurlijkheid van water kan met Vivenis direct worden ervaren: belangrijk voor iedereen die van de natuur houdt. Overtuig uw klanten met de wellnessmomenten die de brede en zachte waterstraal elke dag opnieuw biedt.
  • Vivenis is beschikbaar voor de complete badkamer. Doe uw klanten een aantrekkelijk aanbod voor een consequent, elegant ontwerp. Met aanvullende producten van hansgrohe kunt u extra omzet realiseren: niet in de laatste plaats in de projectontwikkeling.
  • Kwaliteit en designcompetentie van het merk hansgrohe, bevestigd door veel onderscheidingen, betekenen voor de klant zekerheid en voor u goede argumenten.
  • Aantrekkelijke verkoopdocumenten en presentaties maken van Vivenis een blikvanger in uw showroom en ondersteunen het gesprek met de klant.

Vivenis in premiere op de hansgrohe Aqua Days 

Het merk hansgrohe heft al zijn nieuwe producten gepresenteerd aan vakpartners tijdens de hansgrohe Aqua Days. In deze video van de Aqua Days  ziet u meer van Vivenis en  krijgt umeer informatie over het design en de argumenten waarme u uw klanten kunt overtuigen, 
​​​​​​​

Meer nieuwe producten 2021

hansgrohe Metropol mengkraan in matzwart.
En zo is het compleet

Ontdek de waaier van aantrekkelijke accessoires om uw aanbod te vervolledigen.