Vrouw doucht met doucheset

Flash Player hier downloaden

Douchesets

Comfortabele, praktische en individuele combinaties voor de douche

Een Hansgrohe handdouche plus glijstang in een compleet pakket: dat is een combinatie die gezien mag worden. Bijna elk van onze handdouches is samen met de bijpassende glijstang als set verkrijgbaar. De stang is standaard leverbaar in de lengtes 65 en 90 centimeter. Hansgrohe douchesets vallen niet alleen op door hun fraaie uiterlijk, maar zijn ook bijzonder praktisch.

Man met doucheset

Douchesets

Het veelzijdige Hansgrohe doucheset-assortiment maakt individueel doucheplezier mogelijk. Laat uw klanten succesvolle duo's zien zoals de Raindance Select handdouche plus Unica'S Puro glijstang of de nieuwe Croma Select handdouche plus Unica' Croma glijstang. U vindt hier ook douchecombinaties, bestaande uit doucheset en thermostaat.

Hansgrohe douchesets ( van )

<
>

Uw topargumenten voor Hansgrohe douchesets:

  • de glijstangen zijn sterk, lichtlopend en uitstekend te reinigen. Hiermee kunnen de handdouches op iedere gewenste hoogte vastgezet worden – voor alle lichaamslengtes, leeftijdsgroepen en individuele doucheposities. Veel van de geïntegreerde porters (douchehouders) hebben een hellingshoek en bieden comfortabele verstelmogelijkheden in drie dimensies.
  • De handdouches zorgen voor doucheplezier à la Hansgrohe – met tot drie verschillende straalsoorten en innovatieve technologieën zoals Select, AirPower en QuickClean. Bijna iedere handdouche is leverbaar in de EcoSmart-variant. Deze slimme doorstroombegrenzer maakt doucheplezier nog duurzamer.

Unica – een uitvinding uit het Zwarte Woud gaat de hele wereld over

Wist u dat Hans Grohe de glijstang Unica heeft uitgevonden – en dat al meer dan 60 jaar geleden? In 1953 was de bedrijfsoprichter en getalenteerde knutselaar al 82 jaar oud. In de jaren van het Duitse 'Wirtschaftswunder' (economische bloei) gingen de eerste modellen van de wandstang in productie. Toentertijd was de Unica een sanitaire sensatie. Tegenwoordig is de glijstang overal ter wereld de standaard.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken