Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Vier droombadkamers, vier verhalen

Van één merk: complete productoplossingen voor de badkamer

In samenwerking met Phoenix Design en de architect Peter Ippolito (en diens internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group) bepaalt hansgrohe de norm voor de badkamer. In de volgende voorbeeldbadkamers laten we zien hoe goed de keramiek, douches, mengkranen, meubels en spiegels bij elkaar passen. Ontdek hier onze nieuwe droombadkamers!

Laat de badkamerdromen van je klanten uitkomen!

Voor een ongeëvenaarde waterbeleving denken we bij hansgrohe niet meer in afzonderlijke productoplossingen, maar toveren afzonderlijke elementen om in een holistische badkamerervaring. Deze bieden naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires nu ook meubels, keramiek en spiegels. Zo creëer je een perfect afgestemde, interactieve omgeving voor de persoonlijke smaak van je klanten. 

De hele badkamer opnieuw uitvinden, wellness opnieuw ontdekken 

Onze droombadkamers zijn gericht op de stijl en behoeften van je klanten, op hun gezinssituatie en de beschikbare ruimte. Elke droombadkamer van hansgrohe is uniek en kan individueel worden samengesteld. En natuurlijk kan ook aan eigen wensen wat betreft design en comfort worden voldaan.

hansgrohe badkamer met designmengkranen, meubels, keramiek, spiegel.
Hoe moet de droombadkamer eruitzien en welke gevoelens moet deze oproepen? Met inspirerende totaalconcepten moedigt hansgrohe klanten aan om een heel persoonlijk antwoord op deze vragen te vinden.

Droombadkamer voor iedereen met kinderen: omdat een gezin het grootste avontuur is

Kinderen spelen in een milieuvriendelijke hansgrohe gezinsbadkamer.
Het leven zit vol verrassingen. Onze gezinsbadkamer is uiterst functioneel, maar is ook voor avontuurlijke ochtenden en spannende avonden gemaakt.

Deze kleurrijke badkamer wil met leven worden gevuld en inspireert om de routine in het gezin te doorbreken. Natuurlijke materialen worden aangevuld met doordachte badkamermeubels en mooie vormgegeven keramiek. De gebruikte houten onderdelen komen aantoonbaar uit duurzaam beheerde bossen. En de Pulsify S douche met PowderRain zorgt ondanks het lage verbruik voor een zinnenprikkelende douche-ervaring. De planten als decoratie benadrukken het milieubewuste karakter, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en inspireren om op avontuur te gaan. 

Welkom in ‘wellnesswonderland’

Het samenspel van materialen, kleuren en handgemaakte wandstructuren vormt een mooi geheel in deze oase van geborgenheid. Met licht afgeronde mengkranen en keramiek komen de organische vormen op verschillende niveaus terug en vormen daarmee het perfecte decor voor onvergetelijke momenten met het gezin. De highlights zijn doordachte badkamermeubels met veel aflegvlak, intelligente organizers in alle lades en een douchesysteem met geïntegreerd planchet. Zo wordt doordacht design de ideale oplossing die de organisatie van het gezinsleven makkelijker maakt.  

Droombadkamer voor wereldontdekkers: 365 dagen per jaar een vakantiegevoel

hansgrohe badkamer voor wereldontdekkers vol persoonlijke souvenirs.
Zou het niet geweldig zijn als de badkamer 's morgens aanvoelt als een reis naar een mooi, ver oord? Met de badkamer voor wereldontdekkers komt deze droom uit. 

In deze elegante badkamer wordt design gecombineerd met karakter en duurzaamheid met stijl. Hij is gemaakt voor mensen die op hun welzijn letten en functionaliteit weten te waarderen. Dit levert een droombadkamer op waarin de liefde voor hedendaags design met een strakke en individuele uitstraling wordt benadrukt en die door de mooiste plekken op aarde is geïnspireerd. Strakke lijnen, opvallende contrasten en een afwisselend landschap van materialen, kleuren en objecten nodigen uit om te ontspannen. 

Zo goed kan de wereld aanvoelen

De rechthoekige vorm van de mengkraan en douche vormen een mooi contrast met de zachte rondingen van de fontein en het toilet. Dit vormenspel komt overal in de badkamer terug, wat een natuurlijke comfortzone oplevert. Slimme oplossingen zoals de SoftClose technologie van de badkamermeubels, veel opbergruimte in de kasten of zachte PowderRain uit de Pulsify E douche zorgen voor aangename, zinnenprikkelende badkamerervaringen. Individuele designstukken zoals cactussen, bankjes en mandjes geven de ruimte zijn eigen karakter en vertellen verhalen van reizen, ambachtelijke kunst en fascinerende culturen. 

Droombadkamer voor designliefhebbers: laat harten sneller kloppen

Verliefd best-age-paar liefkoost elkaar in de hansgrohe droombadkamer.
De hoogwaardige droombadkamer met een tijdloze uitstraling is de ideale plek voor inspiratie en romantische momenten. Zorgt voor een gevoel van helderheid, lichtheid en openheid. 

Deze droombadkamer is met eigen smaak en wensen voor de toekomst uitgerust. Er zitten geen verhogingen in en de ruimte is met voldoende bewegingsvrijheid ontworpen. Met minimalistisch design vol levendige herinneringen. De fotolijsten, een handgeknoopt tapijt en een mingvaas vormen emotionele accenten. In de lichte badkamer zorgen verschillende oppervlakken, vormen en materialen voor warmte en welzijn. 

Inspirerende omlijsting voor grootse gevoelens

Het geheel is elegant en toch speels, minimalistisch en toch gezellig. Het concept van de omlijsting en de lineaire vormen van de producten definiëren de ruimte. Mengkranen, douches en planchetten in het elegante oppervlak Brushed Bronze benadrukken het individuele karakter. Met de duizenden microdruppels omhullen Rainfinity douches lichaam en geest als een mantel. Hier wordt een stijlvolle en elegante uitstraling gecombineerd met ultiem comfort – voor een unieke waterbeleving. 

Met hansgrohe individuele droombadkamers creëren

  • Bied je klanten perfect afgestemde, interactieve badkameroplossingen aan die op uiteenlopende stijlen en behoeften kunnen worden afgestemd.
  • Met hansgrohe ExcellentFit vind je de perfecte combinatie van mengkraan en wastafel. Onze experts van het Technisch Service Center hebben getest of veel van de mogelijke combinaties werken en hebben ze ter beschikking gesteld.
  • Alles van één merk: door de allesomvattende, op elkaar afgestemde productoplossingen willen we het dagelijks leven makkelijker maken. Of dat nu bij het geven van advies, het presenteren van producten of voor marketing, logistiek of installatie is.