Zes droombadkamers, zes verhalen

Laat de badkamerdromen van je klanten uitkomen!

Voor een ongeëvenaarde waterbeleving denken we bij hansgrohe niet meer in afzonderlijke productoplossingen, maar toveren afzonderlijke elementen om in een holistische badkamerervaring. Deze bieden naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires nu ook meubels, keramiek en spiegels. Zo creëer je een perfect afgestemde, interactieve omgeving voor de persoonlijke smaak van je klanten. 

hansgrohe badkamer met designmengkranen, meubels, keramiek, spiegels.

De hele badkamer opnieuw uitvinden, wellness opnieuw ontdekken 

Hoe moet de droombadkamer eruitzien en welke gevoelens moet deze oproepen? Met inspirerende totaalconcepten moedigen wij je aan hier een heel persoonlijk antwoord op te vinden. Onze droombadkamers zijn gericht op de stijl en behoeften van je klanten, op hun gezinssituatie en de beschikbare ruimte. Elke droombadkamer van hansgrohe is uniek en kan individueel worden samengesteld. En natuurlijk kan ook aan persoonlijke wensen wat betreft design en comfort worden voldaan.

Droombadkamer voor iedereen die sterke contrasten en het gezin belangrijk vinden

Liefdevol moment in de droombadkamer tussen vader en dochter.
De badkamer als prachtige plek waarin ontspanning en emotie samenkomen. Waarin verfrissende verzorging en gelukkige momenten met het gezin de dag een gouden randje geven.

In deze gezinsbadkamer is elk detail doordacht – een meesterwerk met een stijlvolle uitstraling en praktische functionaliteit. De badkamer vol contrasten heeft een industriële touch. De kubusvormige designelementen zijn tijdloze klassiekers die de ruimte een charmante uitstraling geven. Het turquoise behang brengt de badkamer tot leven en zorgt voor een mooi geheel. De grijze console en donkere XXL-tegels vormen hier een mooi contrast mee en brengen rust in de ruimte. Het pleisterwerk in betonlook scheidt de douche van de rest van de ruimte en laat deze ruim aanvoelen. Samen met natuurlijke lichtinval maakt dit deze badkamer een van je favoriete plekken in huis.

Voor georganiseerde dagen, en alle andere.

Deze badkamer is meer dan alleen een combinatie van mengkranen, keramiek en tegels. De badkamer is een portaal naar een wereld vol inspiratie, waarin gelach klinkt en liefde in de lucht hangt. De badkamer lijkt het ritme van het leven te begrijpen, viert momenten van bezinning en vrolijke momenten met geliefden. Hier kan iedereen nieuwe energie tanken en helemaal tot rust komen. Maar in deze ruimte kan het er ook wel eens chaotisch aan toegaan. Dan wordt de badkamer een levendige speelplaats waarin er maar één regel is: voor onvergetelijke momenten en een liefdevolle sfeer zorgen.

Droombadkamer als podium voor fantasierijke en vrolijke accessoires

Jonge vrouw maakt zich op in kleurrijke badkamer.
Eerst ontspannen, dan van de avonturen van het leven genieten: de DIY-badkamer voelt ruim aan – met geraffineerde, intuïtieve producten die de dagelijkse routines makkelijker maken. 

Welkom op een sympathieke plek voor zelfexpressie – met felle kleuren en een behang dat je laat wegdromen. Deze kleine oase heeft een geheel eigen karakter en maakt echt indruk. Hierin zijn producten te vinden die zuinig zijn in verbruik en zo een duurzame levensstijl mogelijk maken. De stijl van de badkamer is geïnspireerd door de minimalistische, elegante uitstraling van Scandinavisch design, waarin elke centimeter met recht ‘hygge’ kan worden genoemd. De felle accessoires of dromerige pasteltinten geven de ruimte een individueel accent. De afgeronde, witte keramiek en zwarte mengkranen zijn helemaal van nu.

DIY staat ook voor DREAM IT YOURSELF.

Hier neemt iemand de volledige vrijheid door lak te hebben aan conventies en van welzijn een topprioriteit te maken. Weg met badkamers die alleen functioneel zijn, met bleek behang en zielloze tegels waar geen enkele persoonlijkheid in terugkomt. Ga voor een creatieve badkamer vol transformerende kracht die het leven vleugels geeft! Zo wordt de ruimte een toevluchtsoord voor verzorging, ontspanning en eigenliefde – en om in de stemming te komen voor een feest. De prijsbewuste badkamer kan geheel naar wens opnieuw worden ingericht. Laten we de kunst van het doe-het-zelven vieren!

Duurzaam, prijsbewust, betoverend

Droombadkamer voor iedereen met kinderen: omdat een gezin het grootste avontuur is

Kinderen spelen in een milieuvriendelijke hansgrohe gezinsbadkamer.
Het leven zit vol verrassingen. Onze gezinsbadkamer is uiterst functioneel, maar is ook voor avontuurlijke ochtenden en spannende avonden gemaakt.

Deze kleurrijke badkamer wil met leven worden gevuld en inspireert om de routine in het gezin te doorbreken. Natuurlijke materialen worden aangevuld met doordachte badkamermeubels en mooie vormgegeven keramiek. De gebruikte houten onderdelen komen aantoonbaar uit duurzaam beheerde bossen. En de Pulsify S douche met PowderRain zorgt ondanks het lage verbruik voor een zinnenprikkelende douche-ervaring. De planten als decoratie benadrukken het milieubewuste karakter, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en inspireren om op avontuur te gaan. 

Welkom in ‘wellnesswonderland’

Het samenspel van materialen, kleuren en handgemaakte wandstructuren vormt een mooi geheel in deze oase van geborgenheid. Met licht afgeronde mengkranen en keramiek komen de organische vormen op verschillende niveaus terug en vormen daarmee het perfecte decor voor onvergetelijke momenten met het gezin. De highlights zijn badkamermeubels uit de lijn Xelu Q met veel aflegvlak, intelligente organizers in alle lades en een douchesysteem met geïntegreerd planchet. Zo wordt doordacht design de ideale oplossing die de organisatie van het gezinsleven makkelijker maakt.  

Droombadkamer voor wereldontdekkers: 365 dagen per jaar een vakantiegevoel

hansgrohe badkamer voor wereldontdekkers vol persoonlijke souvenirs.
Zou het niet geweldig zijn als de badkamer 's morgens aanvoelt als een reis naar een mooi, ver oord? Met de badkamer voor wereldontdekkers komt deze droom uit. 

In deze elegante badkamer wordt design gecombineerd met karakter en duurzaamheid met stijl. Hij is gemaakt voor mensen die op hun welzijn letten en functionaliteit weten te waarderen. Dit levert een droombadkamer op waarin de liefde voor hedendaags design met een strakke en individuele uitstraling wordt benadrukt en die door de mooiste plekken op aarde is geïnspireerd. Strakke lijnen, opvallende contrasten en een afwisselend landschap van materialen, kleuren en objecten nodigen uit om te ontspannen. 

Zo goed kan de wereld aanvoelen

De rechthoekige vorm van de mengkraan en douche vormen een mooi contrast met de zachte rondingen van de fontein en het toilet. Dit vormenspel komt overal in de badkamer terug, wat een natuurlijke comfortzone oplevert. Slimme oplossingen zoals de SoftClose technologie van de badkamermeubels, veel opbergruimte in de kasten of zachte PowderRain uit de Pulsify E douche zorgen voor aangename, zinnenprikkelende badkamerervaringen. Individuele designstukken zoals cactussen, bankjes en mandjes geven de ruimte zijn eigen karakter en vertellen verhalen van reizen, ambachtelijke kunst en fascinerende culturen. 

Droombadkamer voor designliefhebbers: laat harten sneller kloppen

Verliefd best-age-paar liefkoost elkaar in de hansgrohe droombadkamer.
De hoogwaardige droombadkamer met een tijdloze uitstraling is de ideale plek voor inspiratie en romantische momenten. Zorgt voor een gevoel van helderheid, lichtheid en openheid. 

Deze droombadkamer is met eigen smaak en wensen voor de toekomst uitgerust. Er zitten geen verhogingen in en de ruimte is met voldoende bewegingsvrijheid ontworpen. Met minimalistisch design vol levendige herinneringen. De fotolijsten, een handgeknoopt tapijt en een mingvaas vormen emotionele accenten. In de lichte badkamer zorgen verschillende oppervlakken, vormen en materialen voor warmte en comfort. Stijlvolle blikvangers zijn de wastafels en meubels uit de lijn Xevolos E.

Inspirerende omlijsting voor grootse gevoelens

Het geheel is elegant en toch speels, minimalistisch en toch gezellig. Het concept van de omlijsting en de lineaire vormen van de producten definiëren de ruimte. Mengkranen, douches en planchetten in het elegante oppervlak Brushed Bronze benadrukken het individuele karakter.  

Met hansgrohe individuele droombadkamers creëren

  • Bied je klanten perfect afgestemde, interactieve badkameroplossingen aan die op uiteenlopende stijlen en behoeften kunnen worden afgestemd.
  • Met hansgrohe ExcellentFit vind je de perfecte combinatie van mengkraan en wastafel. Onze experts van het Technisch Service Center hebben getest of veel van de mogelijke combinaties werken en hebben ze ter beschikking gesteld.
  • Alles van één merk: door de allesomvattende, op elkaar afgestemde productoplossingen willen we het dagelijks leven makkelijker maken. Of dat nu bij het geven van advies, het presenteren van producten of voor marketing, logistiek of installatie is.
Xanuia Q: stijlvolle comfortwastafels van hansgrohe.
Xanuia Q

Budgetvriendelijke wastafels waarin comfort, functionaliteit en stijl mooi samenkomen.

Xarita Lite S en Q: energie-efficiënte spiegels van hansgrohe.
Xarita Lite S en Q

De spiegel die elke dag voor een goed humeur zorgt – in twee individuele designvarianten.

EluPura Original: mooie toiletten van hansgrohe.
EluPura Original

Universeel toiletdesign in twee varianten – voor een mooie oase van rust in de badkamer.