Stijlicoon in de badkamer: kraan AXOR Starck

Exclusieve mengkranen en innovatieve douches voor badkamer en keuken

Voor exclusieve badkamers en keukens met een eigen touch: mengkranen met nieuwe materialen, glanzende oppervlakken, afgewerkte structuren en handige functies. De hoofddouches, handdouches, zijdouches en douchesystemen worden gekenmerkt door design en innovatieve straalsoorten. Producten van AXOR: ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde designers; geproduceerd in Duitsland.

Van aanpassingen tot accessoires: AXOR voor badkamer en keuken

AXOR biedt bekroonde producten en exclusieve diensten voor de individuele badkamer en de innovatieve keuken:  

  • badkamercollecties met een klassiek tot avant-gardistisch design die in samenwerking met de bekendste designers ter wereld zijn ontstaan;
  • met tal van designprijzen bekroonde mengkranen en douches die trends zetten en klassiekers op een nieuwe manier interpreteren;
  • innovatieve functionaliteiten die de gebruiker een meerwaarde bieden;
  • exclusieve accessoires om een stijlrichting van AXOR tot in de puntjes in de badkamer door te voeren en die keukens met AXOR net dat beetje extra geven.

Het brede productassortiment wordt aangevuld met de diensten AXOR FinishPlus en AXOR Signature die met speciale oppervlakken voor kleur in de badkamer zorgen en met productaanpassingen heel persoonlijke wensen laten uitkomen of aan heel persoonlijke eisen voldoen.