Water als weldaad met het premiummerk hansgrohe.

Life is waterful.

Waarom hansgrohe zoveel klanten over de hele wereld aanspreekt? Omdat ze met dit merk van water als weldaad genieten, kostbare grondstoffen besparen en al hun designdromen uit kunnen laten komen. Maar wat maakt hansgrohe producten onderscheidend? Hoe definiëren wij ‘premiumkwaliteit’? En hoe nemen wij onze verantwoordelijkheid? Dat kom je allemaal hier te weten. En nieuwe producten vind je bij ons ook genoeg.

Lachende vrouw doucht met hansgrohe Rainfinity handdouche in matwit.

Waarom hansgrohe?

Wat bedoelen wij met premium?

Merkkwaliteit – hoogwaardig zonder compromissen

Onze klanten mogen de hoogste kwaliteit bij materiaal, vorm, functie en duurzaamheid verwachten. Ze zien en gebruiken hun badkamerproducten immers elke dag. Alles moet er geweldig uitzien, makkelijk te bedienen zijn en grondstoffen besparen. Daarom testen wij onze concepten, prototypes en producten ook altijd met consumenten en installateurs. Wij beloven dat wie voor hansgrohe kiest, duurzame merkkwaliteit ervoor terugkrijgt.  

Vrouw bij geopend Xevolos E badkamermeubel.

Productkwaliteit – veilig, belastbaar, hoogwaardig

Gezondheid heeft bij ons de hoogste prioriteit: hansgrohe producten voldoen aan de strengste drinkwaternormen, hebben alle belangrijke certificeringen en zijn makkelijk te monteren. Maar onze eisen liggen ver boven de norm. Zo produceren wij belangrijke onderdelen liever zelf en hebben ons eigen geluids- en straallaboratorium. Elk product moet zich wel duizend keer bewijzen tijdens testcycli, belastingstesten en kwaliteitsborging. Ook bij onderzoek, ontwikkeling en productie is het beste net goed genoeg.

hansgrohe medewerker controleert een product op topkwaliteit.

Het leven is kostbaar. Net als onze planeet.

Water en energie besparen is iets wat hansgrohe heel belangrijk vindt. Wij ontwikkelen producten die met water overtuigen, maar minder grondstoffen verbruiken. Wij willen namelijk niet dat onze klanten tussen comfort en duurzaamheid moeten kiezen. Omdat de gebruiksfase van mengkranen en douches in het huishouden het meest CO2-intensief is, willen wij voor ons hele waterverbruikende assortiment tot 2030 overgaan op water- en energiebesparende technologieën. Wanneer mogelijk gebruiken wij gerecycled materiaal, zoals bij Planet Edition. Onze producten zijn verder robuust, duurzaam en makkelijk te repareren. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

meer over duurzaamheid bij hansgrohe
 

Lachende vrouw doucht met hansgrohe Planet Edition handdouche.

Samen succesvol: wij helpen jou in je werk

Snel wat in de online onderdelencatalogus vinden

De producten van AXOR en hansgrohe zijn hoogwaardig en gaan lang mee. Als er in de loop der jaren toch eens iets versleten raakt, vind je hier de juiste reserveonderdelen – natuurlijk originele onderdelen van AXOR en hansgrohe. Voor nieuwe of oudere producten: wij hebben de reserveonderdelen voor de mengkraan, douche, afvoer enzovoort in onze online database overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Als sanitairspecialist vind je hier snel alle onderdelen voor je kanten.

Reserveonderdelen vinden

Reserveonderdelen in online catalogus van hansgrohe vinden.
Bij ons vind je heel makkelijk reserveonderdelen voor fontein, bad, douche, bidet/toilet of spoelbak. Zo kun je versleten of kapotte onderdelen zo snel mogelijk vervangen.