Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Vrouw doucht onder PowderRain-straal van hansgrohe

Producten van het merk hansgrohe

Zijn uw klanten op zoek naar hoogwaardige producten die lang meegaan, grondstoffen besparen en echte designstukken zijn? Dan is hansgrohe een goede keuze. Professionals vinden hier een overzicht van het hele assortiment voor badkamer en keuken. Bij de producten vindt u ook relevante planningsgegevens en montagehandleidingen.

Traditioneel en innovatief: nieuwe producten van hansgrohe voor badkamer en keuken

Ontdek de nieuwste productlijnen van hansgrohe voor badkamer en keuken. Als een van de pioniers in de sanitairbranche kunnen we u alvast één ding beloven: dit seizoen zijn bij ons toonaangevende technologieën, innovatieve designs en bekroonde producten verkrijgbaar. De nieuwste innovaties uit het Zwarte Woud. 
HANSGROHE

Nieuwe producten van het merk hansgrohe

Gekleurde moderne mengkranen, bekroonde designdouches, nieuwe spoelbakken en nog veel meer.

Nieuw: gekleurde FinishPlus oppervlakken van hansgrohe.

Waarom hansgrohe?    

hansgrohe levert merkkwaliteit, frisse ideeën voor water en traditioneel vakmanschap sinds 1901. We hebben ons voornamelijk toegelegd op mengkranen en douches voor moderne badkamers en keukens in elke stijl. En hebben ons assortiment in de afgelopen decennia uitgebreid en met veel bekroonde producten aangevuld – ook met digitale innovaties. Doorlopend onderzoek en voortdurende ontwikkeling leveren steeds geavanceerder technische functies op. En ook onafhankelijke jury's zeggen: hansgrohe brengt meer design, comfort, waarde en emotie in huishoudens over de hele wereld. Overtuig uw klanten van het grote verschil! 
 • Brochure productoverzicht hansgrohe

  Ideeën voor water

  Jouw catalogus voor badkamer- en keukenadvies. Een brochure vol mengkranen en douches waar uw klanten van onder de indruk zijn. Met nuttige informatie over techniek, design en het merk.

  download de brochure (PDF, 7.5 MB)
 • brochure nieuwe producten hansgrohe

  Nieuwe producten van hansgrohe

  In de brochure nieuwe hansgrohe producten vindt u de nieuwste producten voor badkamer, keuken en het slimme huishouden.

  Download de brochure (PDF, 13 MB)