Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Moderne badkamer vol nieuwe producten van hansgrohe.

Nieuwe producten van het merk hansgrohe: holistische productoplossingen uit één hand

Voor een heerlijke waterervaring denken we bij hansgrohe niet meer in afzonderlijke productoplossingen. In plaats daarvan creëren we holistische, duurzame oplossingen die de badkamerdromen van je klanten tot leven laten komen. Ontdek hier onze geselecteerde samenstellingen van wastafels, meubels, mengkranen en douches, evenals bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

Een droomwastafel wordt kinderspel

Rondom de wastafel is veel meer dan alleen een tussenstop om de handen te wassen of tanden te poetsen. Het is een plek om jezelf weer op te laden. Hier kun je je terugtrekken en tot rust komen, nieuwe energie en levensvreugde tanken. Met hansgrohe kan de ruimte rondom de wastafel individueel worden vormgegeven. De productoplossingen zijn deel van een compleet designsysteem. Fonteinen kunnen op toiletten worden afgestemd, en meubels op spiegels. Zo ontstaan harmonieuze wellnessoorden die functioneel, mooi en duurzaam zijn. Want grondstoffen besparen gaat hier op een hele natuurlijke manier.

Xanuia Q: ontwikkeld om routines makkelijker te maken

Soepele routines die het dagelijks leven zo aangenaam mogelijk maken: dat willen we allemaal. Xanuia Q wastafels combineren comfort en functionaliteit met stijl en eenvoud – voor optimale interactie bij de wastafel. Met zijn kenmerkende SoftCube vorm (Q) geeft deze budgetvriendelijke lijn alle badkamers een stijlvolle uitstraling. Ook perfect voor projectontwikkeling.

Meer over Xanuia wastafels
Stel dat elkaar plaagt voor een Xanuia Q wastafel.

Xarita Lite S en Q: de spiegel die elke dag voor een goed humeur zorgt

De spiegellijn Xarita Lite plaatst het welzijn van je klanten in het juiste licht, want hun badkamerroutine wordt door de aantrekkelijke verlichting verrijkt. De duurzame kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in rond (S) en SoftCube (Q), met matwitte of matzwarte omlijsting. Het spiegeldesign past mooi bij de rest van de hansgrohe badkamer, en ook de aantrekkelijke prijs zorgt voor een goed humeur.

meer over Xarita Lite spiegels

 

Ontdek ook ons spiegelassortiment Xarita E en S, dat met de hansgrohe producten uit de lijnen Xelu Q en Xevolos E één geheel van de badkamer maakt.

Vrolijk stel vóór Xarita Lite Q spiegel met verlichting.

Meer plezier, zinnenprikkelende beleving en duurzaamheid in de douchezone

Wereldwijd geldt hansgrohe als synoniem van ‘douchen’. Het premiummerk brengt gewoon meer plezier en afwisseling in de badkamerroutine, over de hele wereld. Omdat onze douche-assortiment uniek is, de douchebedieningen intuïtief zijn en de veelzijdige straalsoorten inspirerend. Veel doucheplezier, laag waterverbruik: daar laat hansgrohe zich meteen gelden. Wij staan voor het op een consumentvriendelijke manier besparen van grondstoffen. Dit is goed voor het klimaat, de rekening en een kleinere ecologische voetafdruk. Ook perfect voor hoteluitbaters.

Hallo toekomst! De nieuwe iBox universal 2

Sneller, flexibeler, intelligenter: met de iBox universal 2 en de nieuwe afbouwdelen van hansgrohe verloopt de installatie twee keer zo snel als met het vorige model. Het nieuwe inbouwdeel combineert de beproefde voordelen met veel hoogwaardige eigenschappen en toegevoegde waarde. Zo kun je je werk snel en zo precies mogelijk uitvoeren.

Meer over de nieuwe iBox
Nieuw bij hansgrohe: iBox universal 2 inbouwdeel.

Ecostat Fine en Element thermostaten: van het moment genieten – één keer draaien is genoeg

Nieuw, ook voor opbouwinstallaties: Ecostat Fine en Ecostat Element thermostaten zorgen meteen voor meer comfort en veiligheid tijdens het douchen. De budgetvriendelijke lijnen passen verder in een duurzame levensstijl: met water- en energiebesparende functies. De intuïtief te bedienen Ecostat is in twee varianten verkrijgbaar: Ecostat Fine heeft een puristisch, strak design met een grafietkleurige beugel. Ecostat Element is de tijdloze en elegante waterregelaar die met een doorlopend metalen oppervlak bij alle hansgrohe douchelijnen past.

Meer over EcoStat Fine en Element
Vrouw stelt douche in via hansgrohe Ecostat Fine thermostaat.

hansgrohe toiletten: aantrekkelijke designs en efficiënte functies

Bij het inrichten van een wellnessoord mag een toilet natuurlijk niet ontbreken. hansgrohe toiletten zijn randloos, comfortabel en hygiënisch. Een reeks van innovatieve technologieën maakt de toiletten vuilafstotende en makkelijk schoon te maken kwaliteitsproducten, die ook nog eens zuinig zijn in verbruik. Met hun universele design vullen ze elke droombadkamer stijlvol aan. Met hansgrohe toiletten vinden je klanten en projectpartners de ideale tegenhanger in afgerond (S) of SoftCube design (Q).

EluPura Original S en Q: een mooie oase van rust

De ingetogen vormgeving van deze toiletten geeft elke badkamer net dat beetje extra. Wij leveren EluPura Original in twee tijdloze designvarianten: rond (S) en SoftCube (Q). Deze zijn afgestemd op het hansgrohe portfolio en passen mooi bij de rest van de badkamer. Met EluPura Original presenteer je een betrouwbare oplossing, want de lijn combineert een mooie uitstraling, topprestaties en efficiënt waterverbruik met een aantrekkelijke prijs.

Meer over EluPura Original

 

Meer producten voor de toiletzone: EluPura toiletten in rond of SoftCube design maken de inrichting van de badkamer compleet met het wasplaatsassortiment uit de lijnen Xelu Q en Xevolos E. 

Zwangere vrouw zit op EluPura Original Q toilet. 

Trainingen en diensten voor sanitairprofessionals