Online onderdelencatalogus

Reserveonderdelen voor kranen & meer serviceonderdelen voor producten van hansgrohe vinden

De producten van hansgrohe zijn hoogwaardig en gaan lang mee. Als er in de loop der jaren toch eens iets versleten raakt, vindt u hier de juiste reserveonderdelen – natuurlijk originele onderdelen van hansgrohe. Voor nieuwe of oudere producten: we hebben de reserveonderdelen voor de mengkraan, douche, afvoer enzovoort in onze online database overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Zo vinden sanitairspecialisten hier snel alle onderdelen voor hun kanten.

Onderdelencatalogus van hansgrohe voor mengkranen, douches en afvoertechniek

U vindt hier heel makkelijk reserveonderdelen voor fontein, bad, douche, bidet/toilet en spoelbak, zodat versleten of kapotte onderdelen zo snel mogelijk worden vervangen. In onze online onderdelencatalogus vindt u ook informatie over de werking van de producten. Verder vinden zowel professionals als klanten in de omvangrijke database montage- en servicevideo's die erbij helpen om defecte onderdelen te vervangen. Druk op 'Speciale onderdelen' als u daarbij hulpmiddelen zoals gereedschap of O-ringen nodig heeft.

Reserveonderdelen voor kranen van hansgrohe.
De reserveonderdelen van hansgrohe zijn online makkelijk te vinden. Als alle mengkranen en douches in de badkamer en keuken goed werken, geniet iedereen in het gezin van mooie momenten met water.

Reserveonderdelen snel online vinden – in de onderdelencatalogus van hansgrohe

In de onderdelencatalogus van hansgrohe kunt u zelfs in onze producten kijken. Hier vindt u alle technische specificaties, zoals afmetingen en opbouw van:

  • badkamerkranen bij wastafel, bad, bidet/toilet; 
  • hoofddouches, handdouches, douchetoebehoren, doucheaccessoires;
  • producten voor afvoertechniek;
  • keukenmengkranen, spoelbakken, spoelbakcombinaties en keukentoebehoren.

Met interactieve explosietekeningen ziet u hoe de losse onderdelen met elkaar zijn verbonden, zodat het kwaliteitsproduct van hansgrohe ook in de toekomst voor 1a-comfort in de badkamer en keuken en voor plezier bij het gebruik van water zorgt.