Inbouwspoelbak 450.

Flash Player hier downloaden

Spoelbakken

Assortiment voor de meest uiteenlopende eisen

De innovatieve hansgrohe spoelbakken vormen een sterk duo met onze keukenmengkranen. Het minimalistische design van de spoelbakken met de heldere, rechthoekige basisvorm in klassiek, tijdloos roestvrijstaal schikt zich harmonieus in moderne en functionele keukens. De brede rand in L-vorm en het 1 mm dikke, handmatig gelaste roestvrijstaal biedt de perfecte en stevige basis voor de hoogwaardige hansgrohe keukenmengkranen. Transformeer met hansgrohe het aanrecht van uw klant tot een ware blikvanger in de keuken!

**Binnenkort volgt hier meer informatie over de nieuwe producten**

 

hansgrohe spoelbakken – meer vormgevingsspeelruimte

De nieuwe spoelbakken zijn flexibel inzetbaar: als onderbouw spoelbak, vlak in het werkblad ingebouwd of als inbouw spoelbak. Het assortiment biedt individuele oplossingen voor verschillende arbeidsprocessen. Zo heeft uw klant de keuze uit één of twee spoelbakken en een variant met afdruipvlak. Laat hem ook de innovatieve bediening op de voorste spoelbakrand zien. In combinatie met verschillende keukenkranen kunnen deze met een aparte greep of Select-knop comfortabel worden bediend. Dat is gebruiksgemak en bedieningscomfort voor iedereen in de keuken!

Spoelbakken: vorm en functie naadloos verenigd.

Fotos

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>