Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Nieuw product voor wastafel, bad, douche: mengkraan AXOR Edge

Nieuw: personaliseerbare mengkranen en innovatieve douches van AXOR

Met de nieuwe badkamercollecties AXOR Edge en AXOR MyEdition en de innovatieve douches en doucheoplossingen zoals de AXOR ShowerHeaven bewijst het merk nog maar eens dat het een pionier is op het gebied van persoonlijk en luxe badkamerdesign. De nieuwe producten van AXOR spelen met nieuwe materialen, geraffineerde structuren of avant-gardistisch waterdesign. In perfectie.

 • Hansgrohe manufacturer’s guarantee

  Download de AXOR Edge brochure

  AXOR Edge is meer dan een mengkraan. De collectie is een architectonisch hoogstandje voor de badkamer. Met een geometrisch design en deels met speciaal oppervlak. Meer hierover in de brochure AXOR Edge.

   (PDF, 4.1 MB)
 • Hansgrohe manufacturer’s guarantee

  Download de AXOR Showers brochure

  Luxe hoofddouches, elegante handdouches, innovatieve zijdouches en doordachte douchesystemen: meer over de douchekoppen van AXOR in de brochure AXOR Showers.

   (PDF, 10 MB)
 • Hansgrohe manufacturer’s guarantee

  Download de AXOR Myedition brochure

  Hier ontdek je de nieuwste hansgrohe producten. Met hun design en techniek vinden zij de omgang met water telkens opnieuw uit en zorgen zij voor de mooiste momenten met water. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rainfinity en mat witte kranen?Mengkranen met gekleurde oppervlakken en platen in verschillende materialen: meer over de legio individualiseringsmogelijkheden van AXOR MyEdition in de collectiebrochure.

   (PDF, 3 MB)