Flash Player hier downloaden

Select: Intuïtieve straalbediening

Bedieningsconcept 'doucheplezier met één druk op de knop'

Met één druk op de knop van douchestraalsoort of douchesoort veranderen of water bij de wastafel uiterst nauwkeurig regelen: dat is het comfortabele bedieningsconcept dat achter de Select-knop schuilt. Hiermee heeft Hansgrohe – als een van de eersten in de branche – de knop eerst in de badkamerwereld en daarna in de keuken gebracht. Het productassortiment met de innovatieve Select-technologie wordt voortdurend uitgebreid.

Uw top-verkoopargumenten voor Select van Hansgrohe 

  • Of uw klanten handmatig van de hand- naar de hoofddouche omwisselen of het water met de kraan zeer nauwkeurig stoppen of laten stromen: de Select-knop zorgt voor vereenvoudigde dagelijkse routines in de badkamer. 
  • Keukenwerk vereenvoudigt: dat valt zeker in de smaak bij uw klanten, of dit nu hobbykoks of professionals zijn. In de keuken overtuigt Select door comfortabel aan- en uitzetten, evenals de uiterst precieze bediening van de waterstraal.
  • Select helpt water te besparen, want de snelle knop nodigt uit tot uitzetten. Zo wordt het kostbare element water gespaard.
  • De Select-knop staat voor tijdloos, modern design en is een blikvanger op al die plaatsen waar water stroomt. Het complete Select-assortiment is ontworpen door Phoenix Design – een wereldwijd toonaangevend designbureau.

 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>