Water en al zijn mogelijkheden

Straalsoorten van AXOR en hansgrohe

Iedereen doucht anders. En verwacht iets anders van de perfecte douche. Het gaat voor veel mensen niet alleen om lichaamsverzorging, maar om volmaakt douchegenot, ontspanning of activerende opfrisbeurten. Welke wensen uw klant ook heeft: we hebben hand- en hoofddouches voor iedereen – en voor elk douchetype de juiste straalsoorten.

PowderRain: ontspannend en zacht dankzij microfijne druppels

PowderRain is de nieuwste waterinnovatie uit ons straallaboratorium in het Zwarte Woud. Deze innovatieve straalsoort geeft uw klanten een unieke douche-ervaringMaar liefst negen van de tien consumenten zijn het er volgens het onderzoek* mee eens dat de straalsoort PowderRain voor 'de beste douche-ervaring aller tijden' zorgt. 

De straalsoort PowderRain ... 

  • overtuigt met de microdruppels. De straalopeningen hebben in plaats van één opening nu zes kleine openingen die de douchestraal in veel fijne stralen opdelen. Daarom is deze straalsoort veel fijner dan een gewone douchestraal. Het lichaam wordt met duizenden druppeltjes volledig omhuld. 
  • is stiller. En omdat de ultrafijne douchestraal zo stil is, zorgt deze voor uniek, heerlijk ontspannend watergenot. Onze experts in het soundlaboratorium zijn erin geslaagd de douchegeluiden tot fluisterniveau terug te brengen. 
  • zorgt ervoor dat de haren goed kunnen worden gewassen. Dankzij het veel hogere aantal druppels is de straal niet alleen zacht, maar ook effectief. Ook douchegel en shampoo kunnen hier goed mee worden afgespoeld.
PowderRain: microfijne straalsoort van hansgrohe.
* In december 2018 hebben 1.500 klanten bij trnd, een community voor collaboratieve marketing in Europa, de straalsoort PowderRain getest.
AXOR

Douches van AXOR

De AXOR ShowerHeaven zorgt voor een volledig nieuwe waterbeleving. Voor hemels douchegenot.

Luxe douches: AXOR ShowerHeaven met PowderRain.

Waterstralen onder de loep genomen: onderzocht en duizenden keren getest


Watervalstralen of massagestralen, XL-regenstralen of stralen met kolommen waterdruppels – hoe verschillend de straalsoorten ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ze zijn in ons straallaboratorium uitgebreid op hun werking onderzocht en bij veel veldproeven getest. In de galerij ziet u een selectie van straalbeelden die uw klanten met slimme waterbediening overtuigen