Zorgt voor orde in de badkamer

sBox bad: slangoprolsysteem voor meer comfort

De sBox bad zorgt voor ontspannen wellnessmomenten en biedt veel voordelen: de lange, eenvoudig uittrekbare slang zorgt voor bewegingsvrijheid en een makkelijke bediening van de handdouche. Dankzij de installatie in twee niveaus kan deze innovatieve doucheslangoplossing snel door de professional worden gebruikt. Het systeem neemt weinig ruimte in beslag, is onderhoudsarm en is de perfecte oplossing voor zowel professionals als particuliere klanten.

sBox bad: voor wellnessmomenten met systeem

 • De sBox bad is een praktische designoplossing om de doucheslang mee te verbergen. Zo ziet het bad er opgeruimd uit en wordt de badkamer nog mooier.
   
 • De doucheslang wordt onzichtbaar in de badrand opgerold. Om een bad te nemen, trekt de klant hem – tot een comfortabele 1,45 meter – weer uit. En dat heel soepel, met weinig houd- en trekkracht.
   
 • Gecontroleerde, beschermde en veilige slanggeleiding zonder verdraaien of in de knoop raken. 
   
 • Het inbouwdeel is universeel compatibel als de badrand breder is dan 71 mm. Hiermee kan de handdouche individueel op de bad- of tegelrand worden geplaatst.
   
 • Sluit met een metalen rozet af. Uw klant kiest uit twee aantrekkelijke designs: rechthoekig of ovaal – met gladde, eenvoudig te reinigen oppervlakken.
   
 • Er is maar weinig onderhoud nodig bij het gesloten systeem, waardoor er bijna geen klachten meer zijn.
sBox bad: doucheslangsysteem voor in bad.
Zorgt voor meer orde en bewegingsvrijheid in de badkamer: het all-in-onesysteem sBox bad is een mooie oplossing voor renovatie of nieuwbouw.

Geoptimaliseerd proces en makkelijke installatie in twee niveaus

Bij de eenvoudige installatie in twee niveaus verzinkt u het inbouwdeel met geoptimaliseerde werkprocessen volledig in de bad- of tegelrand. De doordachte montage-eenheid beschikt over een plaatshouder van karton om ruimte onder het bad of de tegelmuur vrij te houden. De aansluiting voor de mengwaterleiding bevindt zich in het inbouwdeel.

Rond of rechthoekig: het rozetdesign past steeds goed bij de badmengkranen van uw klant. Een plat inbouwdeel zorgt voor nog meer actieradius. De bijpassende handdouche vindt uw klant in het assortiment van hansgrohe handdouches

Goed om te weten: de sBox bad vervangt bij inbouwinstallaties in de badkamer het systeem Secuflex dat eerst werd gebruikt. In vergelijking met zijn voorganger overtuigt de sBox bad door: 

 • de slang die 30% verder uit te trekken is, 50% minder trekkracht en 60% minder houdkracht. 

sBox bad: inbouwdelen voor een opgeruimd badkamerdesign