Doucheplezier met één druk op de knop

Select: intuïtieve waterregeling

Drukken is vaak makkelijker dan draaien. Select is de technologie waarbij een kleine knop voor groot comfort zorgt. In de badkamer of keuken: producten met een Select-knop maken de bediening van water intuïtief en het kranendesign is teruggebracht tot de essentie. 

Goede argumenten voor Select: intuïtief, fraai, efficiënt

Water met één druk op de knop regelen: dat kan Select. In de douche, bij de wastafel en aan het aanrecht. Klanten van alle generaties kijken uit naar meer comfort en precisie bij het gebruik van water. De Select-knop maakt veel alledaagse routines makkelijker en is ook ideaal voor kinderen, senioren of mensen met beperkte bewegingsvrijheid.
  • In de douche kunnen uw klanten met één druk op hand- en hoofddouches een andere straalsoort instellen. Op de Select-thermostaat kunnen ze tot vijf functies bedienen.
  • Bij de wastafel wordt met de Select-knop de mengkraan aan- en uitgezet. Aanzetten met één keer drukken en uitzetten met nog één keer drukken. Hier is niet alleen de bediening, maar ook het design tot de essentie teruggebracht. 
  • Bij de keukenmengkraan kan het stromende water snel met de Select-knop op de mengkraan of spoelbakrand worden gepauzeerd en weer aangezet. Dat is ergonomische finesse waar water doelgericht mee kan worden gebruikt en het werken in de keuken makkelijk is dan ooit.

Douches bedienen met Select – voor douchegenot met één druk op de knop

Een andere straalsoort instellen of van de handdouche op de hoofddouche overschakelen: in de douche is de Select-knop een heel comfortabel bedieningselement. Zijn stabiliteit bewees de knop in de langlopende belastingtest: met 90.000 testactiveringen. Bij handdouches wordt het met Select makkelijker dan ooit om een andere straalsoort in te stellen. Hier worden drie verschillende straalsoorten aangestuurd – van zacht tot krachtig. De omschakelknop bevindt zich op de ergonomische greep, die met één hand kan worden omgeschakeld. Ook bij hoofddouches wordt het Select-principe toegepast. Stimulerend of liever zacht? Midden in de straalplaat kan meteen een andere straalsoort worden ingesteld. Alles volledig mechanisch.
Raindance Select handdouche met bedieningsknop voor straalsoorten.
Douchen met meer comfort en gebruiksgemak: uw klanten stellen op Select-douches met één druk op de knop een straalsoort in.

Douches bedienen met Select: optisch en haptisch aantrekkelijke thermostaten    

Select-thermostaten zien er elegant uit en zijn indrukwekkend in gebruik. Hier kunnen tot vijf functies makkelijk worden bediend, ook tegelijkertijd. Verder zorgen duidelijke, slijtvaste symbolen bij alle generaties voor gebruiksgemak. De opbouwthermostaten zijn voorzien van Select-knoppen op de voorkant waar functies eenvoudig mee worden in- en uitgeschakeld. Bij platte inbouwthermostaten komen Select-knoppen helemaal tot hun recht. Deze doordachte waterbedieningen passen perfect in de ruimte en overtuigen met het minimalistische design. Nog meer comfort: bij AXOR ShowerSolutions en hansgrohe RainSelect zijn de thermostaat, portereenheid en slangaansluiting direct geïntegreerd. 

 
Inbouwbediening met Select-technologie.
Nog minimalistischer en uiterst effectief: de inbouwthermostaatmodule AXOR ShowerSolutions voor twee functies.

Mengkranen bedienen met Select – designkwaliteit teruggebracht tot de essentie

De Select-knop op de mengkraan zorgt voor ultiem gebruiksgemak bij de fontein. Hier zit de drukknop boven op de mengkraan. Daarmee kunnen uw klanten het water makkelijk aan- en uitzetten. Voor deze nieuwe manier van waterbediening zijn geen grepen nodig en krijgt de badkamer een nieuwe esthetiek. Extra pluspunt: meer vrije ruimte bij de wastafel. 

 
Wastafelmengkraan Talis Select met Select-technologie.
Minimalisten zijn dol op Select-mengkranen! Voor deze mengkraan Talis Select is geen bedieningshendel nodig. Het water wordt makkelijk met één druk op de knop aan- en uitgezet.

Keukenmengkranen met Select – ergonomische en precieze workflow    

Select is overal waar water stroomt een blikvanger. Natuurlijk ook aan het aanrecht. Uw klanten stellen de gewenste temperatuur van tevoren op de greep in en Select zorgt voor een makkelijke bediening. Met Select kan het water tijdens het werken heel precies worden gepauzeerd en weer aangezet: op de mengkraan zelf of via een Select-bedieningsmodule op de spoelbakrand.
Aan het aanrecht overtuigen Select-elementen met de makkelijke en heel precieze bediening van het water. Direct op de mengkraan of de spoelbakrand.

Ook in de keuken is de Select-technologie een beproefd concept:
  • Makkelijke bediening – geoptimaliseerd watergebruik.
  • Het water kan tijdens het werken steeds met één druk op de knop worden aan- en uitgezet. Eén keer drukken = pauzeren, één keer drukken = weer aanzetten.
  • Zelfs het vullen van grote kommen, pannen en vazen kan met de uittrekbare vuistdouche en de Select-knop met één hand.
  • Slim, ergonomisch en ook met de arm, de rug van de hand of de elleboog heel makkelijk te bedienen. Zo blijven de handen vrij en de mengkranen schoon.

Geselecteerde producten met Select-technologie