Slangsysteem voor uittrekbare mengkranen

sBox keuken: meer comfort, gemak en orde aan het aanrecht

Een uittrekbare keukenmengkraan vergroot de actieradius en is een groot voordeel voor een soepele workflow aan het aanrecht. De sBox keuken is speciaal voor zulke mengkranen met een uittrekbare vuistdouche of uitloop gemaakt. Het slangoprolsysteem zorgt voor een betrouwbare en goede slanggeleiding in de onderkast – en maakt alle werkzaamheden aan het aanrecht flexibeler en makkelijker. 

sBox + keukenmengkraan: goed op elkaar ingespeeld team aan het aanrecht – uw argumenten

  • De sBox keuken hoort bij de leveringsomvang van veel hansgrohe keukenmengkranen met uittrekbare vuistdouche of uittrekbare uitloop.
  • De innovatieve sBox zorgt voor een opgeruimde spoelbakonderkast en biedt meer comfort bij het gebruik van de uittrekelement.
  • Met de sBox keuken kan de douche of uittrekbare uitloop steeds makkelijk worden uitgetrokken of teruggeduwd. De slang kan niet klem komen te zitten of blijven steken en kan ook niet beschadigd raken.
  • Een gewicht aan de slang zorgt voor een veilige en stille geleiding in de houder. Veelzijdige montagemogelijkheden, ook in lage of kleine onderkasten.
  • De ideale inbouwsituatie is loodrecht onder de mengkraan. Als er zich obstakels, zoals een afvoersysteem, in de kast bevinden, monteren de professionals de platte box gewoon opzij gekanteld.

Klantvriendelijke sBox keuken: soepele workflow in de keuken in plaats van moeizaam trekken en vastklemmen

Of het nu om een enkele of dubbele spoelbak, het vullen van hoge kommen, pannen en vazen of het afspoelen van groente of grote borden gaat: een keukenmengkraan met uittrekbare functie zorgt voor heel veel comfort in de keuken. Met de combinatie van de uittrekbare uitloop of douche en de sBox keuken wordt de actieradius van uw klant vergroot tot 76 cm (in plaats van maximaal 50 cm waar normaal op moet worden gerekend). En dat niet alleen: de met de mengkraan verbonden slang kan met de compacte hansgrohe sBox keuken steeds soepel, veilig en onbeschadigd worden uitgetrokken en weer teruggeduwd.

All-inonesysteem voor maximale actieradius en slangen met een lange levensduur

Zodat aan het aanrecht alles als vanzelf gaat: geselecteerde producten met sBox