Techniek in de wand laten verdwijnen

iBox universal: uniek inbouwdeel voor inbouwmengkranen

Met de iBox universal verdwijnt de kraantechnologie in de wand. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zorgt ook voor meer ruimte en douchegenot. Nog een voordeel is de flexibel wat betreft systeem en design: de iBox kan al worden geïnstalleerd als uw klant nog geen douchesysteem heeft gekozen. Hiermee kan de badkamer op elk moment worden verbouwd of gemoderniseerd.

iBox universal – alle voordelen op een rijtje

 • Multitalent: de iBox universal is het eerste en enige inbouwdeel voor alle standaard- en thermostaatoplossingen voor de badkamer van AXOR en hansgrohe.
 • Veelzijdig: u heeft slechts één inbouwdeel voor 19 verschillende functionele oplossingen nodig.
 • Veel designopties: meer dan 200 inbouwdelen van AXOR en hansgrohe passen op de iBox universal.
 • Aantrekkelijke badkamer: de techniek die veel ruimte inneemt, verdwijnt volledig in de wand. Daar komen inbouwmengkranen met slanke, elegante en minimalistische designs bovenop. 
 • Meer bewegingsvrijheid in de badkamer, want er zit geen kraantechniek in de weg die veel ruimte in beslag neemt.
 • Meer planningsspeelruimte door installatie vooraf: bij een badkamerrenovatie blijft het inbouwdeel behouden. Het functieblok en inbouwdeel kunnen makkelijk worden vervangen. 
 • Betrouwbaar, veilig en duurzaam door miljoenen keren beproefde technische norm. 
iBox universal, een revolutie in de inbouwinstallatie.
iBox universal: in 2001 was dit dé revolutie in de inbouwinstallatie. En tegenwoordig is dit product in miljoenen badkamers over de hele wereld in de wand ingebouwd.

In de volgende fotogalerij ziet u de technische hoogstandjes van het inbouw-wonderproduct in detail.

iBox universal: alleskunner – van de hoogste kwaliteit

De iBox universal kan in privéwoningen, in de openbare ruimte en in de projectontwikkeling worden gebruikt. De iBox voldoet wereldwijd aan de relevante normen en past op alle standaard installatiesystemen, aansluitwijzen en fittings. Het grote voordeel is de planningsspeelruimte voor opdrachtgevers en badkamerrenoveerders. Uw klant kan het inbouwdeel nu inbouwen (bijvoorbeeld bij nieuwbouw) en pas later beslissen (bijvoorbeeld een jaar later) welke mengkraan, welke inbouwmengkraan en welke kant-en-klare set hij wil hebben. Dat geeft hem meer tijd en flexibiliteit bij het kiezen van de badkameruitrusting en voorkomt dat de muur later opnieuw moet worden opengebroken.

Tijd- en ruimtebesparing, ook voor professionals

Het inbouwdeel iBox universal kan snel, makkelijk en veilig worden gemonteerd. U hoeft slechts één inbouwdeel op te slaan, wat magazijnruimte en -kosten bespaart. In de volgende fotogalerij ziet u de verschillende montagemogelijkheden van het veelzijdige inbouwdeel. 

Plat inbouwdeel met iBox universal.
Het inbouwdeel verdwijnt volledig in de wand. Daarna monteert de installateur snel en eenvoudig inbouwmengkranen en kant-en-klare douchesets uit verschillende series.

Montagehulp iBox universal: bespaart tijd en maakt werken makkelijker

Bent u in tijdnood of is er bij de klant sprake van een ongewone inbouwsituatie? Geen probleem. Dit handige hulpmiddel maakt de montage van de iBox universal makkelijker
 • Nog snellere, makkelijkere en veiligere installatie
 • Ook uitermate geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met de iBox
 • Geen geklungel meer met een waterpas
 • Makkelijker te monteren voor rechthoekige inbouwdelen in een perfecte rechte hoek
 • Ondersteuning bij het betegelen
Bespaart tijd als het er weer eens hectisch aan toegaat: de montagehulp voor perfect zittende inbouwmengkranen. Met waterpassen voor een correcte horizontale en verticale uitlijning.

iBox universal, montagehulp en producten die op het inbouwdeel worden geïnstalleerd