Met lucht verrijkt water

AirPower: meer plezier, meer efficiëntie

Overtuig uw klanten blijvend: deze technologie zorgt voor meer douchegenot en een lager verbruik van grondstoffen. Door doelgericht lucht toe te voegen, wordt het water uit de mengkranen en douches voller, lichter en zachter. Veel producten uit ons assortiment zijn met AirPower uitgerust.

Met minder water meer beleving creëren: uw argumenten

  • AirPower betekent: uniek douchegenot. Met de slimme technologie wordt water in de douchekop verrijkt met lucht, wat de druppels vol en zacht maakt.

  • Uit AirPower-mengkranen stroomt een volle, zachte waterstraal. Prettige bijkomstigheid: er wordt veel minder gespat en daardoor hoeft er ook minder te worden schoongemaakt.

  • Omdat lucht er in overvloed is en kostbaar water niet, zijn de AirPower-producten grondstofbesparend. En dat is precies waar uw milieubewuste klanten naar op zoek zijn.  

Douches met AirPower:  meer volume, meer plezier, meer efficiëntie

Het AirPower-principe is eenvoudig: via de straalplaat van een douche van AXOR of hansgrohe wordt over een groot oppervlak lucht aangezogen. Die geeft het binnenstromende water letterlijk een bruisende injectie. Het resultaat is direct op de huid van uw klant voelbaar: de AirPower-doucheregen omhult het hele lichaam met volle en lichte druppels en zorgt voor een heerlijk gevoel van welzijn. Conclusie: voor meer douchegenot is minder water nodig.

AirPower-douche, met lucht verrijkt.
Met AirPower wordt waardevol water efficiënt gebruikt. En: de binnenstromende lucht maakt het douchewater vol en licht.

Een selectie van douches met AirPower-technologie

Mengkranen met AirPower: om ten volste van water te genieten

Via de straaluitloop van een mengkraan van AXOR of hansgrohe wordt lucht aangezogen. Daarmee wordt het binnenstromende water verrijkt. Uit de AirPower-mengkranen komt een zachte waterstraal die ook nog efficiënt is. Prettige bijkomstigheid: er wordt bij de wastafel of het bad minder gespat. Conclusie: aangenamere waterbeleving bij minder waterverbruik.

AirPower-mengkraan, met lucht verrijkt.
Een AirPower-mengkraan zorgt met minder water voor een hoger straalvolume en een lagere waterrekening.

Een selectie van mengkranen met AirPower-technologie