Bekroond design!

Awards en designkwaliteit bij AXOR en hansgrohe

De Hansgrohe Group is een grote naam voor design in de sanitairbranche. En dat is geen toeval. We weten dat perfectie in vorm en functie een emotionele meerwaarde voor onze klanten heeft en langer meegaat dan kortstondige trends. Veel producten van de merken AXOR en hansgrohe zijn met internationale designprijzen bekroond. Dat is ook uw troefkaart bij de verkoop en advisering.

Bekroond topdesign voor badkamer en keuken

Bij ons staan de behoeften van de klant centraal. De wensen van de mens voor meer genot, esthetica en comfort is de drijfveer van alle creatievelingen bij AXOR en hansgrohe. En zo is de zoektocht naar de intelligentste oplossing en de hoogste designkwaliteit steeds ons hoofddoel.

Goede argumenten voor het design van AXOR en hansgrohe:

  • Design en functie gaan hand in hand. De merkproducten voldoen aan de hoogste normen, overtuigen met de intuïtieve bediening en geven esthetische normen een nieuwe definitie.
  • De productlijnen, collecties en interieuroplossingen zijn technisch en visueel duurzaam. Ze worden efficiënt en met gebruik van weinig grondstoffen geproduceerd.
  • De koop van merkproducten made by AXOR en hansgrohe zorgt voor uw klanten voor investeringszekerheid. Want hoge designkwaliteit raakt nooit uit de mode.

Actueel kwaliteitskeurmerk: Gold, Winner, Best of Best ...

Dat we met onze designfilosofie de juiste weg zijn ingeslagen, bevestigen ook onafhankelijke vakjury's. Ze reiken regelmatig en veel designprijzen aan ons uit. Met de vele designprijzen is de Hansgrohe Group dé iF designleider van de sanitairbranche. In de fotogalerij vindt u een greep uit de awards die we onlangs in ontvangst mochten nemen.

 

Hall of fame: onze designers 

Wereldberoemde designers werken met AXOR en hansgrohe samen. Ze zijn de pioniers van badkamer- en keukendesign en maken met ons creatieve team unieke collecties en lijnen. 

Elke mengkraan en elke douche van AXOR overtuigt met het unieke design. Ze worden ontworpen met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola of Jean-Marie Massaud.

Alle belangrijke producten van het merk hansgrohe zijn door Phoenix Design ontworpen. De internationaal succesvolle denktank uit Stuttgart en de Hansgrohe Group staan samen al meer dan 30 jaar voor goede smaak.

Vergadering van designers in de Hansgrohe Group.
Hoe we de juiste balans tussen functionaliteit en magie vinden? Met het intensief uitwisselen van goede ideeën tussen interne en externe designers.
AXOR

AXOR producten

Stijlvariëteit. In perfectie. Leer hier de adembenemende collecties van AXOR kennen.

Luxe douche-architectuur van het merk AXOR.
HANSGROHE

hansgrohe producten

Zinnenprikkelend, mooi en uiterst functioneel. Leer hier de moderne lijnen van hansgrohe kennen.

High-end douche-oplossing van het merk hansgrohe.