Nieuwe producten van hansgrohe

Laat met ons badkamerdromen uitkomen!

Ouder stel in hansgrohe droombadkamer.

Bij hansgrohe denken we niet meer in afzonderlijke productoplossingen. In plaats daarvan creëren we allesomvattende, duurzame oplossingen voor een heerlijke waterervaring. Met de combinatie van onze wastafels, meubels, mengkranen en douches aangevuld met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires kunnen je klanten hun droombadkamer realiseren.

Maak badkamerdromen waar

Laat je inspireren door onze passie voor water! Onze mengkranen, wastafels en meubels passen zowel qua functies als qua vormgeving bij elkaar. Zo wordt de badkamer van je klanten één geheel. 

Ongeëvenaarde douche-ervaringen voor de grote en kleine badkamer

Omdat niet alle douches hetzelfde zijn en je klanten de meest uiteenlopende wensen hebben, vind je bij ons de nieuwste doucheproducten in veel verschillende vormen, kleuren, formaten en met verschillende bedieningsopties.

Nieuwe producten van AXOR

Het opvallend grote aanbod aan verschillende stijlen in het AXOR assortiment weerspiegelt de unieke persoonlijkheden en creatieve aanpak van de wereldbekende designers waar AXOR mee samenwerkt. Het assortiment staat niet alleen voor de kracht van de ideeën van onze beroemde designpartners, maar inspireert ook (binnenhuis)architecten die eraan werken om unieke en expressieve badkamers te creëren.

Foto van het House of AXOR met een selectie van AXOR badkamercollecties