Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
eLearning

Succesvol advies geven over producten van AXOR en hansgrohe

AXOR en hansgrohe eLearnings ondersteunen de vakpartner met informatie uit eerste hand: zo gaat u met nog meer vakkennis het verkoopgesprek in en kunt u optimaal advies geven. Zo kunt u online de belangrijkste productspecificaties en argumenten vinden. Start gewoon de betreffende eLearning en onderbreek deze heel flexibel volgens uw eigen behoeften. Om naar de eLearnings te gaan moet u zijn ingelogd

Sterke argumenten effectief inzetten    

Bij onze eLearnings krijgt u de belangrijkste informatie en argumenten voor de verkoop van onze hoogwaardige producten. De compacte online presentaties zijn daarbij heel flexibel te gebruiken: waar en wanneer dan ook, op de computer, tablet of smartphone.

Het digitale eLearning aanbod zorgt voor nog meer zekerheid bij gesprekken met uw klanten. Schaaf uw kennis over de nieuwe producten van AXOR en hansgrohe bij en zorg daarvoor voor meer zakelijk succes. Met de technische specificaties wordt uw presentatie nog overtuigender. De eLearning bevat verder directe links naar het betreffende verkoophandboek. Zo heeft u snel alle relevante informatie bij de hand.

Momenteel kunt u kiezen uit de volgende eLearnings:

  • Rainfinitiy en PowderRain: kom meer te weten over het design en de unieke gewelfde straalplaat van Rainfinity. U kunt al uw overtuigende kennis over straalsoorten en functies gebruiken om sucessvol advies te geven. Informatie over het assortiment en de installatievarianten helpen u bij de voorbereiding.  Leer de technische aspecten van de innovatieve straalsoort hansgrohe PowderRain kennen en overtuig de klant met argumenten voor een volledig nieuwe douche-ervaring.
  • AXOR merktraining: kom meer te weten over de motivatie en het uitgebreide assortiment van ons designmerk AXOR. Leer meer over onze designers en de verhalen achter de collectie en programma's van AXOR. Zo kunt u uw klanten die geïnteresseerd zijn in design perfect advies geven voor de planning van luxe badkamers en keukens.